Vidensunivers

På denne side har vi samlet en god blanding af vores artikler, podcasts og videoer. Brug dem og få inspiration til at skabe bedre ledelse i din organisation.

Adfærdsdesign

Hvad en populær satireserie kan lære dig om at påvirke andres adfærd

Organisationsudvikling

Den Nye Syntese for offentlig værdiskabelse

Rapport

Talentudfordringer – 13 historier om virkelighedens talentudvikling

Proceskonsultation

Action Learning Consulting

Artikler

Sorter artikler

Podcasts

Sorter podcasts

Webinarer

Ledelse i krisetider

Ledere står i stigende grad over for at skulle håndtere pludseligt opståede hændelser, der udløser negativ offentlig opmærksomhed, og som har negative konsekvenser for organisationen.

Læs mere

Videoer

Sorter videoer

Bøger

Sorter bøger
Organisationsudvikling

Den Nye Syntese for offentlig værdiskabelse

Hvordan kan politikere, ledere og medarbejdere i den offentlige sektor fortsat levere samme eller bedre offentlig velfærd i en tid med færre ressourcer, stigende krav og øget kompleksitet? I denne bog udforskes, hvorledes alle, der arbejder i den offentlige sektor, kan adressere nogle af de udfordringer, som den offentlige sektor står over for.

Læs mere
Proceskonsultation

Action Learning Consulting

Action Learning Consulting er en konsultativ tilgang, der samtænker organisatorisk læring og resultatorienterede forandringsprojekter.ALC (Action Learning Consulting) er en konsultativ tilgang, som forsøger at skabe organisatoriske resultater samtidig med, at de nødvendige kompetencer for at skabe resultaterne udvikles.

Læs mere
Proceskonsultation

Den professionelle proceskonsulent

Proceskonsultation er i høj kurs hos mange offentlige og private organisationer, når målet er deltagerinvolverende organisationsudvikling med effekt. Denne bog åbner op for proceskonsulentens værktøjskasse – og teorien bag! Forfatterne præsenterer feltet proceskonsultation og beskriver, hvordan man professionelt kan bidrage til løsningen af organisatoriske udfordringer.

Læs mere
Ledelse

Lederen som teamcoach

I Lederen som teamcoach får du en lang række redskaber, som vil ruste dig bedre til at coache grupper af individer. Bogen introducerer dig til de lederpositioner, du mest fordelagtigt kan indtage i forskellige situationer i forhold til team: Hvornår arbejder jeg som coach? hvornår som chef?

Læs mere

Ledelsesbaseret coaching

Hvordan anvendes coaching i ledelsesmæssige sammenhænge? Hvordan coacher jeg som leder? Når jeg sidder i kursuslokalet og træner spørgeteknikker, går det fint, men når jeg skal bruge det hjemme i min organisation, fungerer det slet ikke. Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tilpasses de spilleregler, der gælder for arbejdskonteksten – det er udgangspunktet for denne bog.

Læs mere
Ledelse

Paradoksledelse – Jagten på værdi i kompleksitet

Paradokser dukker op alle vegne i organisation og ledelse. Du kan opleve dem som spændinger mellem elementer, der på én gang hænger sammen og er modstridende som eksempelvis mellem arbejdet og livet. Bogen er en introduktion til paradoksledelse som en særlig optik på organisation og ledelse.

Læs mere

Rapporter og reviews

Sorter Rapporter/reviews
Review

Review – resiliens og læring

Følgende uddrag er fra reviewet: “I dette review af udvalgt forsknings- og praksisrettet litteratur gives et overblik over lærings- og resiliensfeltet med målsætningen om at

Læs mere

Få adgang til endnu mere indhold

Du har muligheden for at oprette en gratis bruger på vores side. Denne bruger giver dig adgang til en masse ekstra indhold

Navn
Adgangskode