fbpx

Vidensunivers

På denne side har vi samlet en god blanding af vores artikler, podcasts og videoer. Brug dem og få inspiration til at skabe bedre ledelse i din organisation.

Forandringsledelse

Modstand mod forandring i organisationer

Forandringsledelse

Implementering & Forandringsledelse

Proceskonsultation

Facilitering af processer i et organisationsperspektiv

Forandringsledelse

Proceskonsultation

Forandringsprocesser i et organisationsperspektiv

Artikler

Sorter artikler

Podcasts

Sorter podcasts

Webinarer

Ledelse i krisetider

Ledere står i stigende grad over for at skulle håndtere pludseligt opståede hændelser, der udløser negativ offentlig opmærksomhed, og som har negative konsekvenser for organisationen.

Læs mere

Videoer

Sorter videoer

Bøger

Sorter bøger
Organisatorisk ledelse

Teambaserede organisationer i praksis

I “Teambaserede organisationer i praksis” gennemgår Thorkil Molly Søholm både teoretisk, metodisk og gennem illustrative cases blandt andet, hvordan teams udvikler sig, hvordan leder bedst arbejder med aktiv teamledelse og teamcoaching.

Læs mere
Organisationsudvikling

Team – udvikling og læring

At arbejde i team er organisationers forsøg på at styrke udvikling af faglige og personlige potentialer og kompetencer. Bogens formål er at give svar på, hvordan udvikling og læring i team kan blive en succes, fx om sporten er en passende metafor til at fremme teamudvikling og læring og forståelse af samarbejde samt om team på arbejdspladsen kan skabe nye fortællinger om medarbejdernes måde at se på samarbejde og gensidig udvikling.

Læs mere
Ledelse

Systemisk ledelse

“Systemisk ledelse – teori og praksis” består af fire overordnede dele, der giver en grundig og nuanceret introduktion til systemisk ledelse med både teoretiske og praksisnære perspektiver. De fire dele omhandler: Det teoretiske grundlag for systemisk ledelse, Ledelse gennem sproget, Ledelse af organisatoriske processer og Forgreninger i det systemiske landskab.

Læs mere
Organisationsudvikling

Den Nye Syntese for offentlig værdiskabelse

Hvordan kan politikere, ledere og medarbejdere i den offentlige sektor fortsat levere samme eller bedre offentlig velfærd i en tid med færre ressourcer, stigende krav og øget kompleksitet? I denne bog udforskes, hvorledes alle, der arbejder i den offentlige sektor, kan adressere nogle af de udfordringer, som den offentlige sektor står over for.

Læs mere
Proceskonsultation

Action Learning Consulting

Action Learning Consulting er en konsultativ tilgang, der samtænker organisatorisk læring og resultatorienterede forandringsprojekter.ALC (Action Learning Consulting) er en konsultativ tilgang, som forsøger at skabe organisatoriske resultater samtidig med, at de nødvendige kompetencer for at skabe resultaterne udvikles.

Læs mere
Proceskonsultation

Den professionelle proceskonsulent

Proceskonsultation er i høj kurs hos mange offentlige og private organisationer, når målet er deltagerinvolverende organisationsudvikling med effekt. Denne bog åbner op for proceskonsulentens værktøjskasse – og teorien bag! Forfatterne præsenterer feltet proceskonsultation og beskriver, hvordan man professionelt kan bidrage til løsningen af organisatoriske udfordringer.

Læs mere

Rapporter og reviews

Sorter Rapporter/reviews
Review

Review – resiliens og læring

Følgende uddrag er fra reviewet: “I dette review af udvalgt forsknings- og praksisrettet litteratur gives et overblik over lærings- og resiliensfeltet med målsætningen om at

Læs mere

Få adgang til endnu mere indhold

Du har muligheden for at oprette en gratis bruger på vores side. Denne bruger giver dig adgang til en masse ekstra indhold

Navn
Adgangskode