Kan man være både en strategisk og en operationel leder?

Sæt fokus på, hvordan du som leder kan udvikle din adfærd.

Følgende 3 ting får du med fra dette webinar:

  • En grundlæggende viden om hvordan du skaber en balanceret ledelsesadfærd.
  • Viden om hvorfor det er vigtigt at have fokus på som leder.
  • Inspiration til værktøjer til hvordan du får din ledelsesadfærd i balance.

Hvem er webinarets værter

Niels Henrik Sørensen – Partner i LEAD – Enter next level. Han har designet og udført utallige udviklingsforløb og kurser som har spændt over større organisationsforandringsforløb, chef- og leder-gruppeudvikling, Leadership pipelinebaseret ledelsesudvikling, EMMC akkrediteret certificering i coaching, ledelsesbaseret coaching, teamcoaching, mentoring, vejledning, proceskonsultation, stresshåndtering og supervision.

At vi kan være dygtige ledere, handler også om at kende sig selv og sine egne begrænsninger. Samtidig er det vigtigt at du som leder har nogle værktøjer til, hvordan du på bedste vis går forrest og viser vejen i din organisation. I dette webinar sætter vi fokus på, hvorfor det er vigtigt at din ledelsesadfærd er i balance, samt hvordan du gør noget ved det.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Hvilke barrierer står i vejen for versatil ledelse?

For at kunne lykkes som leder i dag, skal du kunne lede alsidigt.

Netop denne problemstilling fortæller en af LEADs Partnere, Niels-Henrik Sørensen mere om i hans artikel, hvor han deler sine egne praksiserfaringer som konsulent, samt belyser vigtigheden ved versatilitet i ledelsesverden og stiller konkrete spørgsmål til dig som leder, der er behjælpelig i din daglige ledelse.

Du skal altså som leder lære at udvikle præferencer for, og slippe aversioner mod, både styrende og støttende og strategisk og operationel ledelse – og balancere dette op imod omverdenens krav og behov. Så du tager hensyn til de værdier, der er vigtige for dig selv, for organisationen og for de andre mennesker der er involveret og dermed løse opgaven effektivt.

I dette webinar sætter vi fokus på din rolle som leder og hvordan du får balanceret din adfærd i en verden som er i konstant bevægelse. Vi sætter fokus på hvorfor din adfærd er vigtigt, samt hvordan du kan få skabt de bedste forudsætninger for dig selv som leder og for dine medarbejdere.

Vi dykker ned i hvordan ledere kan styrke deres ledelseskompetencer, beskriver hvorfor og hvordan du skal have fokus på din egen ledelsesadfærd.

Bliv certificeret i at bruge LVI som et udviklingsværktøj i din daglige praksis

Versatil ledelse er en mere agil, situationstilpasset og effektiv ledelsesstil. En versatil leder formår at balancere såvel den styrende og støttende ledelsesstil som den strategiske og operationelle ledelsesstil. Derfor er det også dokumenteret, at versatile ledere er mere effektive ledere. Vi udvikler lederes versatilitet, så de kan agere mere balanceret og effektivt i lederrollen.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler