Kortlægning af helhedsorienterede indsatser i 40 kommuner

Af Oxford Research & LEAD – enter next level

Den hel­hedsorienterede tilgang bliver ofte udmøntet meget forskelligt i kommunerne. Samtidig oplever kommunerne en række udfordringer, når de skal arbejde tværfagligt og på tværs af de kommunale søjler og forvaltninger.

Den problemstilling har vi, i samarbejde med Oxford Research, undersøgt nærmere i et forskningsprojekt. Heri har vi kortlagt kommunernes erfaring med helhedsorienterede indsatser på baggrund af interviews med 40 kommunale direktører hen over sommeren 2020.

Kortlægningen viser overordnet, at der er stor variation i den måde, kommunerne prak­tiserer og forstår en helhedsorienteret indsats, ligesom den viser, at der er et stort ønske om mere viden på området, som kan understøtte kommunernes arbejde.

Der er særligt behov for viden om de forventelige resultater, cost-benefit-potentialer, og om, hvordan en helhedsorienteret indsats designes og implementeres med størst sandsynlighed for succes.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst