Sommerferielæsning 2024

Denne måneds udgave af LEAD Insights er til din sommerferie. Vi vil gerne sikre os, at du har gode bøger til de behagelige sommerstunder og lyse nætter.

Vi har udvalgt følgende fire bøger: 

  • ”Er der nogen hjemme i strategihuset?” af Christian Nyvang Qvick: Her kan du læse om, hvordan du kan arbejde sammenhængende med mission, vision, værdier og strategier, så du kan lykkes med at sætte retning for din organisation.
  • ”Ledelse i den digitale jungle” af Per Eeg: Denne bog beskriver praktisk ledelse af nutidens organisationer bestående af både medarbejdere, teknologier, kunstig intelligens mm.
  • ”Hybride arbejdsformer” af Rikke Lindekilde (red.): Her kan du læse om ledelse af fremtidens fleksible og hybride arbejdsformer. Bogen beskriver de centrale udfordringer og giver konkrete bud på, hvordan man bedst leder hybride og distribuerede arbejdsstyrker
  • ”Offentlig Leadership Pipeline” af Kristian Dahl og Thor Molly-Søholm. I bogen bevæger vi os ind i hjertet af offentlig ledelse med fokus på lederniveauerne: topchef, chef, leder af ledere og ledere af medarbejdere. Bogen giver omfattende viden om: a) hvad der kendetegner offentlige ledere, der lykkes – og ledere, der ikke gør, b) hvilke mekanismer der får lederkarrieren til at køre af sprog – og hvilke der får karrieren til at tage fart, c) hvordan den offentlige organisation bedst muligt kan understøtte den rette ledelse på de enkelte lederniveauer og udvikle ledertalenter.

Du kan også læse, hvad forfatterne anbefaler dig at læse i ferien – ud over vores egne bøger, selvfølgelig.

God læselyst og god sommerferie.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.