Foredrag

LEAD tilbyder foredrag, der fremmer individers og organisationers succes.

Vi er eksperter i at udvikle værktøjer, viden, rådgivning og inspiration, der både fremmer dit og organisationers succes. 

Foredragsoversigt

Nedenfor finder du en oversigt over alle vores foredrag.

Medarbejder i LEAD - Johan Horsten

Datainformeret ledelse

Afholdes af ledelseskonsulent Johan Horsten

Foredraget sætter fokus på hvordan du som leder skal kunne sætte retning for din organisation og få medarbejderne til at følge den. 

Den hybride arbejdsplads

Afholdes af partner Rikke Lindekilde eller partner Katrine Bastian

Dette foredrag giver dig viden om hybride arbejdspladser og teams, samt de ledelsesværktøjer der skal til for at lede medarbejdere i hybride organisationer.

Medarbejder i LEAD, Niels Abildgaard Jørgensen, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Den nye generation

Afholdes af ledelseskonsulent Niels Abildgaard Jørgensen

Foredraget handler om de samarbejdsudfordringer der kan være på tværs af kolleger i forskellige aldersgrupper og rekrutteringsudfordringen, som skaber et øget pres på evnen til at fastholde medarbejdere (på tværs af generationer).

Digital afmagt og mægtiggørelse

Afholdes af partner Kaare Pedersen

Foredraget belyser den statslige og kommunale dagsorden af digitalisering og digital transformation.

Medarbejder i LEAD - Christian Qvick

Distribueret ledelse

Afholdes af partner Christian Qvick

Distribueret ledelse er en praksis, som handler om at involvere medarbejdere i at løse særlige organisatoriske opgaver eller varetage særlige organisatoriske funktioner.

Effektive ledergrupper

Afholdes af enten partner og områdeansvarlig Rasmus Thy Grøn, faglig direktør og stifter Claus Elmholdt eller partner Kim Martin Nielsen

Foredraget fokuserer på udbyttet af at udvikle effektive ledergrupper i din organisation. Dette er afgørende for at skabe tværgående sammenhæng, eksekvere strategiske indsatser og levere gode resultater i en kompleks og foranderlig virkelighed. Foredraget giver værdifuld indsigt og praktiske værktøjer.

Medarbejder i LEAD - Katrine B. Meiner, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Empatisk ledelse

Afholdes af partner Katrine Bastian

Foredraget fokusere på hvordan empatisk ledelse kan fremme medarbejdernes motivation for at blive på arbejdspladsen og til at bidrageengageret, fordi der skabes rammer for kreativitet og åbenhed, og derigennem en læringskultur med høj trivsel og engagement.

Foredrag, Mikkel Toxvig

Farvel til business bullshit

Afholdes af kommunikations- og ledelseskonsulent Mikkel Toxvig 

Foredraget handler om at få konkrete tips til klar og præcis kommunikation, med sjove og tankevækkende eksempler på ‘bullshit’. Lær at åbne op for meningsfuld samtaler og naviger udenom meningsløs kommunikation.

Billede af medarbejder i LEAD - Rasmus Engelbrecht

Forandringsledelse – forskellige tilgange

Afholdes af partner Rasmus Engelbrecht

I dette foredrag bliver du introduceret til de væsentligste udfordringer ved ledelse af forandringer, som danske og internationale undersøgelser peger på.   

Medarbejder i LEAD - Katrine B. Meiner, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Forebryggelse af stress

Afholdes af partner Katrine Bastian

Foredraget giver indsigt i den stigende kompleksitet på arbejdsmarkedet og stressens udfordringer. Katrine giver værktøjer til hvordan du som leder, kan håndtere komplekse ledelsesopgaver og undgå fejl i processen.

Medarbejder i LEAD - Christian Qvick

Formålsdrevet ledelse

Afholdes af partner Christian Qvick

Foredraget sætter fokus på hvorfor man som organisation skal interessere sig for dennes formål. Hvad skal I skal være opmærksomme på og hvordan kan I sikre overensstemmelse mellem det foreskrevne, foretrukne og faktiske formål for jeres organisation? Det er nogle af de spørgsmål I kan blive klogere på under dette foredrag.   

Growth mindset

Afholdes af Rasmus Thy Grøn, Growth mindset ekspert 

Dette foredrag handler om at fremme nysgerrighed, innovation og performance gennem det rette mindset, særligt fokuseret på Growth mindset. 

Medarbejder i LEAD - Katrine B. Meiner, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Hvordan håndterer man feedback?

Afholdes af partner Katrine Bastian

Dette foredrag hjælper til at gøre jer bedre til, ikke bare at give god feedback, men også at blive bedre til at modtage den.

Medarbejder i LEAD - Maja Bjerrehus, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Kulturudvikling

Afholdes af chefkonsulent Maja Bjerrehus

Foredraget udforsker betydningen af organisationskultur og dens afgørende rolle for succes. Det giver indsigt i, hvordan man kan identificere og forme den ønskede kultur, samt tilbyder praktiske værktøjer til kulturanalyse og udvikling.

Ledelse i den digitale jungle

Afholdes af Per Eeg, partner og områdedirektør

Hvordan kan offentlige ledere forblive relevante i en stadig mere digital verden? Få svaret i dette foredrag. 

Billede af faglig direktør Claus, Offentlig rekruttering

Ledelse i kriser og skandaler

Afholdes af partner Claus Elmholdt

Dette foredrag har fokus på hvordan du som leder bør være forberedt på at kunne håndtere den svære tid, når en kriser rammer – både for din egen skyld, for din organisations resultater og overlevelse.

Medarbejder i LEAD - Maja Bjerrehus, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Lederens trivsel og psykiske arbejdsmiljø​

Afholdes af chefkonsulent Maja Bjerrehus

Dette foredrag giver dig perspektiv på lederens psykiske arbejdsmiljø, hvor man tager sin ledelsespraksis og egne arbejdsgange op til overvejelse. Du får nye handlemuligheder til at skabe og påvirke det psykiske arbejdsmiljø og bevidsthed om typiske faldgrupper.

Billede af faglig direktør Claus, Offentlig rekruttering

Motivation

Afholdes af partner Claus Elmholdt

Dette foredrag handler om forskellige motivationsformer på arbejdspladsen og hvordan du som leder kan styrke dem. Du vil lære at identificere og forstå medarbejdernes primære motivationsformer samt få konkrete værktøjer til at fremme motivationen hos dine medarbejdere, uanset hvilken motivationsform de primært besidder.

Medarbejder i LEAD - Kristian Dahl, Offentlig rekruttering

Organisatorisk resiliens og strategisk agilitet

Afholdes af forretningsdirektør og stifter Kristian Dahl

Dette foredrag tager udgangspunkt i et internationalt forskningsprojekt kaldet “Den Nye Syntese”. Du vil få en inspirerende introduktion til, hvordan man fortsat kan skabe velfærd i en tid med stigende kompleksitet, faldende ressourcer og ændrede forventninger fra borgerne.

Medarbejder i LEAD - Christian Qvick

Strategisk ledelse

Afholdes af partner Christian Qvick

Dette foredrag stiller skrap på de fordele og ulemper ved to forskellige tilgange til det strategiske ledelsesarbejde og hvad begreber som strategiske mål, strategiske fokusområder, strategiske indsatser og handleplaner dækker over. 

Projekt-tsunamier

Afholdes af chefkonsulent Kaare Pedersen

Dette foredrag handler om at tackle projekttsunamien, der oversvømmer virksomheder og organisationer. Du får forståelse for udfordringen og konkrete løsninger til at reducere kompleksiteten og genoprette effektiviteten. Få strategier til at håndtere projektoversvømmelsen og værktøjer til at integrere talentudvikling i organisationens daglige arbejde.

Billede af medarbejder i LEAD - Rasmus Engelbrecht

Talentudvikling i hverdagen

Afholdes af partner Rasmus Engelbrecht

Dette foredrag fokusere på hvorfor den strategiske talentudvikling er afgørende for at kunne skabe bedre resultater og håndtere fremtidens udfordringer.

Medarbejder i LEAD - Christian Qvick

Visionledelse

Afholdes af partner Christian Qvick

Dette foredrag handler om visionsledelse og betydningen af en klar og meningsfuld vision for organisationen. Få indsigt i faldgruberne ved visionsarbejdet og hvordan I undgår dem. Foredraget giver en tjekliste til formulering af visioner, en model til facilitering af visionsprocesser og råd til at konkretisere visionen i dagligdagen.

Medarbejder i LEAD - Christian Qvick

Værdibaseret ledelse

Afholdes af partner Christian Qvick

Dette foredrag handler om værdibaseret ledelse og betydningen af klare og meningsfulde værdier i organisationen. Vi ser på, hvordan værdier kan være retningsgivende for adfærd og kultur i organisationen og undgår at ende som tomme fraser.  Foredraget giver en forståelse af, hvordan værdier kan påvirke adfærd og konflikthåndtering i organisationen.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt med personlig rådgivning. 

Jeff Bøgeholt 

Lukas Hjuler Hansen

Konsulenter
Kurser, uddannelse & netværk