Ledige stillinger

I LEAD er vi dedikeret til at gøre en forskel. For vores kunder og for det samfund, vi er en del af. Vi vil bidrage med ny viden, vi vil præge og udvikle feltet fagligt, og vi vil være med til at sætte dagsordenen. Det kan vi kun gøre, når vi har et stærkt team bestående af de mest kompetente kolleger i branchen. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra specialiserede profiler inden for ledelsesudvikling, strategiimplementering, forandringer og strategisk proceskonsultation.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores rekrutteringsansvarlige Michael Søby på msa@lead.eu. Skriv også meget gerne til Michael, hvis du har spørgsmål til dét at arbejde i LEAD.

Tilbuds- og forretningsudviklingskonsulent

LEAD søger tilbudskonsulent med stærke skrivekompetencer og en god forretningsforståelse.   LEADs tilbudsområde spiller en vigtig rolle i at drive virksomhedens fortsatte vækst og vi søger ...
Læs mere

Kursusadministrator til konsulenthus i vækst

Vi søger en engageret og detaljeorienteret kursusadministrator til vores team. Har du flair for administration, kundeservice og koordinering, og har du blik for at skabe ...
Læs mere
magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.