Psykologisk tryghed – hvad er det og hvordan skaber du det?

Mickey Riis & Katrine Bastian

Podcast

Psykologisk tryghed – hvad er det og hvordan skaber du det?

Psykologisk tryghed er team-medlemmers fælles opfattelse af, at interpersonel risikotagning kan foregå̊ trygt i teamet. Men hvad indebærer det og hvordan skaber du som leder en kultur i din organisation, din afdeling eller dit team, hvor du og dine medarbejdere tror på, at man ikke bliver straffet eller ydmyget hvis man tager ordet, kommer med nye idéer, stiller spørgsmål eller laver fejltagelser? På hvilken måde kan psykologisk tryghed skabe værdi for din organisation? Og hvad skal du have blik for, hvis du overvejer at arbejde med den psykologiske tryghed i dit team? Det snakker vi med Katrine Bastian, som er Erhvervspsykolog og partner i LEAD – Enter Next Level om i dagens episode. 

Hvordan kan LEAD hjælpe med Psykologisk tryghed?

At etablere psykologisk tryghed og trivsel er afgørende for enhver organisation. LEADs kursus i Psykologisk Tryghed og Trivsel giver dig de nødvendige værktøjer og kompetencer til at kultivere denne fundamentale del af din organisations kultur.

Vores kursus er skræddersyet til ledere på alle niveauer og leverer praktisk viden og strategier til at opbygge en sund kultur og fremme medarbejdernes trivsel. Vi guider dig igennem hele processen, fra at forstå betydningen af psykologisk tryghed til at udvikle en langsigtet strategi for trivsel.

Vores undervisere har en bred baggrund og solid erfaring inden for kulturudvikling og trivsel, og du får mulighed for at arbejde med virkelige cases, hvilket gør det muligt at implementere det lærte i din egen organisation.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst