Kriser der kommer indefra, del 2/2

Podcast

Hvad gør vi med kriser der kommer indefra del 2: Deres anatomi og hvad vi kan gøre for at forebygge dem?

Samtale mellem Claus, Emil og Johanne

I denne podcast kommer du som lytter en tur igennem skandalens livscyklus. Claus Elmholdt, erhvervspsykolog og direktør i LEAD inviterer Johanne Grant og Emil Herskind i studiet til en snak om ledelse i de forskellige faser af skandaler/møgsager, der har det tilfælles, at de kommer inde fra organisationen, og derfor potentielt kunne være undgået. Johanne, der er chefkonsulent i LEAD og har skrevet PhD om organisatoriske skandaler, dækker den psykologiske vinkel på emnet, imens Emil, der er direktør i LEAD Impact og tidligere afdelingschef i Børne- og Socialministeriet, hvor han havde ansvaret for Britta Nielsen-sagen, tager et mere organisatorisk perspektiv. Du kan bl.a. få svar på spørgsmål om, hvordan man som leder kan forebygge skandaler, om man kan forberede sig på at skulle håndtere en møgsag, og hvilke risikofaktorer eller ’early warnings’ man som leder skal være opmærksom på, hvis man vil spotte en potentiel møgsag og håndtere den inden skandalen rammer avisernes forsider. Vi sætter også fokus på, hvordan man som leder kommer godt igennem den akutte krisefase, hvordan man genetablerer tillid indadtil og udadtil, og hvordan man som organisation kan komme godt videre, og bruge skandalen som afsæt for at udvikle en forebyggende organisationskultur.

Hvordan kan LEAD hjælpe med ledelse af psykisk arbejdsmiljø?

Når kriser opstår, er det afgørende at have den rette ekspertise ved sin side. Hos LEAD tilbyder vi professionel rådgivning og programmer, der hjælper organisationer med at navigere gennem uforudsete udfordringer på en effektiv og støttende måde.

Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at hjælpe organisationer med at udvikle og implementere skræddersyede krisestrategier. Vi arbejder sammen med ledere på alle niveauer for at opbygge en beredskabskultur, der er proaktiv og robust.

Vores tilgang er præget af ydmyghed og et reelt ønske om at bistå i de sværeste tider. Vælg LEAD som din partner i krisehåndtering for at styrke din organisations modstandsdygtighed og sikre en tryg og professionel respons på enhver krise. Kontakt os i dag for at begynde samarbejdet.

Mere fra samme kategori

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler