Undgå handlingslammelse – start småt med store problemer

Kunsten med store problemer er at starte i det små – og arbejde systematisk med at nedbringe risiko inden vi går i gang.

På webinaret får du:

  • Konkrete værktøjer til at ’skille store problemer ad’ og finde ud af, hvor du skal starte.
  • Indsigt i metoder til at nedbringe risiko, når du skal i gang.
  • En forståelse for hvorfor du ikke kan planlægge dig frem til en løsning på et komplekst problem.

På webinaret møder du

Andreas Fricke Møller – Chefkonsulent i LEAD – Enter next level. Han har erfaring med brugen af nyeste digitale værktøjer til at skabe mere engagerende arbejdsmiljøer med fokus på indre motivation og empowerment, ligesom han har stærke kompetencer inden for virtuel facilitering. 

Alle taler om at vi som organisationer, ledere og medarbejdere skal være mere ’modige’ og ’risikovillige’, og turde kaste os ud i det ukendte – for det er jo der kreativiteten og innovationen opstår! Oftest er de problemer vi skal løse dog store og komplekse, og det kan virke handlingslammende bare at finde ud af, hvor vi skal starte. Kunsten med store problemer er at starte i det små – og arbejde systematisk med at nedbringe risiko inden vi går i gang. Vi skal ikke bare kaste os hovedkulds ud i det ukendte, men starte klogt – det giver som regel også mod til at fortsætte.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

E-bog: Agil ledelse – at balancere evnen til både at understøtte og tage styring

Download vores E-bog “Agil Ledelse”, og bliv meget klogere på, hvad det vil sige at lede agilt, og hvorfor det er vigtigt at kunne mestre denne disciplin til at kunne håndtere fremtidens komplekse problemstillinger. 

Det agile mindset og metoderne vinder hastigt frem inden for ledelse og organisering, hvor selvorganiserende teams med høj beslutningskraft bliver den nye organisatoriske rygrad. Fremtidens trends er allerede forældet, når vi får øje på dem, og vi har brug for at retænke vores måde at organisere os på for at skabe ‘future-proof’og bæredygtige organisationer for at kunne følge med og agere med den nødvendige hastighed.

På webinaret bliver du introduceret til Design Thinking som en systematisk tilgang til at forstå, nedbryde og løse komplekse problemstillinger. 

Efter webinaret har du fået indsigt i, og er parat til at tage en ny tilgang til effektfuld problemløsning i brug – hvor Design Thinking udgør rammen. Du er nu klar til at tage hul på dine komplekse problemer, med en helt anden indgangsvinkel – og hvorfor vente?

Hvordan kan LEAD hjælpe din organisation med agil ledelse?

Det er efterhånen alment anerkendt, at verden forandrer sig med stigende hast, og at dette stiller nye krav til at opbygge organisationer, der er i stand til at justere og skifte kurs efter behov.

Vi tilbyder forskningsbaseret viden og træning i en række essentielle værktøjer, som er testet i praksis og har dokumenteret effekt. Desuden lærer du, hvordan du skaber en agil og lærende kultur. Du får styrket din bagvedliggende selvindsigt og handlekompetence til at kunne lede din organisation og dit team ud fra opgaven – uafhængigt af personlige fordomme og præferencer.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.