Grundlæggende proceskonsulentuddannelse

Med en grundlæggende proceskonsulentuddannelse får du redskaber til at lede forandringer, processer og møder i en organisation gennem facilitering. Ofte fungerer proceskonsulenten som sparringspartner for en organisations ledelse og direktion, når der skal udvikles og implementeres nye tiltag.

Den grundlæggende proceskonsulentuddannelses udbytte

Med den grundlægende proceskonsulentuddannelse får du de rette og grundlæggende redskaber til at udvikle og implementere forandringer. Du bliver uddannet af erfarne og fagligt dygtige proceskonsulenter, der har beskæftiget sig teoretisk og praktisk med proceskonsultation i årtier.

Den grundlæggende proceskonsulentuddannelse tager udgangspunkt i en kobling mellem teori og praksis.

Du arbejder med dine egne cases undervejs i forløbet. Dermed sikrer vi et større udbytte, og at både du og din organisation oplever en mærkbar effekt, når du kommer tilbage til dine daglige opgaver.

Efter endt uddannelse modtager du et uddannelsesbevis.

Grundlæggende proceskonsulentuddannelse

Hvorfor vælge LEAD's grundlæggende proceskonsulent uddannelse?

Danske organisationer er præget af procestræthed, manglende engagement og i nogle tilfælde direkte modstand mod de mange nye forandringsprojekter. Så hvordan kan vi sikre højere træfsikkerhed, engagerede medarbejdere og en bæredygtig læringskultur?

Det har vi undersøgt sammen med flere end 100 praksiseksperter, herunder HR-udviklingschefer, strategichefer og topkonsulenter. Med hjælp fra dem har vi indkredset de arbejdsprincipper og byggesten, der kendetegner de forandringer, som lykkes i dag. Dette har vi sammenlignet med den nyeste forskning i vellykket implementering, forandringsledelse, proceskonsultation og organisatorisk læring. Grundforløbet bygger blandt andet på grundprincipper fra denne undersøgelse.

Den grundlæggende proceskonsulentuddannelse består af de to første moduler på vores proceskonsulentuddannelse. Derfor har du også mulighed for at tilkøbe de resterende fire moduler senere, så du kan få hele uddannelsen. De resterende moduler skal dog tilkøbes indenfor 12 måneder efter dit afsluttende modul på grundforløbet. 

Hør hvorfor Christine Kjeldgård valgte LEADs proceskonsulent uddannelse

Hør LEAN konsulent Jane Bøving Larsen og IT-tester, implementeringskonsulent og koordinator Christine Kjeldgård fortælle om, hvorfor de har valgt at tage deres proceskonsulentuddannelse med særlig fokus på forandringsledelse og facilitering hos LEAD – enter next level.

Deltagerprofil

Den grundlæggende proceskonsulentuddannelse henvender sig til dig, der arbejder med udvikling, implementering og ledelse af forandringer.

Deltagerne har typisk stillinger som: Udviklingskonsulent, Chefkonsulent, Proceskonsulent, HR-konsulent, HR-partner, HR-Chef, Afdelingsleder og Projektleder. Hvis du er selvstændig konsulent, vil du også få et stort udbytte af at investere i uddannelsen.

Dine kvalifikationer efter uddannelsen

 • Afklare organisationens reelle problemstillinger
 • Skabe et design der matcher den unikke problemstilling
 • Aflæse et rum og facilitere effektivt
 • Stå mere sikkert i rollen som procesleder
Medarbejdere fra LEAD, proceskonsulentuddannelse, Certificering i LVI
Jeff medarbejder i LEAD, proceskonsulentuddannelse

Nysgerrig på mere?

Vi kan hjælpe med tilmelding, hvis du har spørgsmål til den grundlæggende proceskonsulentuddannelseeller bare gerne vil høre mere. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt. 

Det siger vores deltagere:

“Det er det bedste uddannelsesforløb jeg har været igennem. De super kompetente undervisere formår at formidle teorien, så den er til at gå til hjemme i organisationen”

Maria Grønbek Philip, Specialkonsulent, deltager på proceskonsulentuddannelsen.

Uddannelses opbygning og pris

Vi har sammen med hundrede praksiseksperter analyseret erfaringer om principper og byggesten i de forandringer, som lykkedes bedst. Vi har sammenlignet med den nyeste forskning i vellykket implementering, forandringsledelse, proceskonsultation og organisatorisk læring. Hertil har vi lagt vores forskningsbaserede modeller.

Uddannelsen koster:

19.900,- (ekskl. moms) ekskl. certificeringer

30.900,- (ekskl. moms) inkl. certificering i LVI-360 og Effect-profil

Vi anbefaler at købe forløbet med certificeringer, da det giver dig mulighed for at benytte redskaberne i din daglige praksis. Vi benytter selv disse redskaber i stort set alle sammenhænge, da vi kan dokumentere bedre resultater.

 

MODUL 1

PROCESKONSULTATION OG ORGANISATORISK UDVIKLING – DAG 1 & 2

 • Procestilgang vs. eksperttilgang

 • Det konsultative rum – grundlæggende tilgange til udvikling og proceskonsultation

 • Den strategiske position: Skab handlemuligheder de realiserer organisations strategi

 • OD position: Brug fælles læring som løftestang for udvikling

 • Gamemastery – Evnen til at indgå i og samtidig ændre kommunikative mønstre

 • Tale og lyttepositioner

MODUL 2

DESIGN FOR EFFEKT OG SÆT UDVIKLINGEN RIGTIGT I GANG  – DAG 3 & 4

 • 1-1 samtaler – at blive en fremragende sparringspartner og mestre professionelle samtaler

 • Den systemiske position: Skab positiv forandring ved at udvikle relationer og handlemønstre

 • Den anerkendende position: Skab udvikling ved at forbinde nuværende praksis med drømme og visioner. Gør drømme og visioner til virkelighed med udgangspunkt i nuværende bedste praksis 

 • Teamcoachingværktøjer: Struktureret dialog og brobygningsværktøjer

 • Workshopdesign – sådan skaber du inspirerende og effektive workshops 

Vil du vide mere om hele den grundlæggende proceskonsulentuddannelse?

Udfyld nedenstående formular, og modtag materiale om hele uddannelsesforløbet. Her finder du finde om både grundforløbet (model 1-2) og om de sidste 4 moduler for en fuld proceskonsulent uddannelse. 

Mød underviserne

Kim Martin Nielsen

Kim har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling. Det sker ofte med afsæt i Leadership Pipeline-teorien, hvor Kim arbejder med afklaring af ledelsesprofiler, transitioner ind i nye lederroller og udvikling af lederes samspil på tværs og i ledelseskæden. Executive coaching og udvikling af højtydende ledergrupper er ligeledes blandt Kims styrker.

Maja Nyboe Bjerrehus

Maja er en yderst erfaren konsulent med stærke kompetencer inden for ledelses- og organisationsudvikling, med flere års erfaring i end-to-end udvikling og eksekvering af lederudviklings forløb og forandringsprocesser. Som trænet underviser og coach har Maja udviklet mange ledere til bedre og mere effektfuld ledelse særligt med fokus på at skabe balanceret ledelse, i en refleksiv praksis.

Tilmeld dig uddannelsen her

Udfyld nedenstående formular, så vil vores rådgivere, Jeff og Lukas, tage hånd om din tilmelding til uddannelsen.. 

De står selvfølgelig også til rådighed hvis du har behov for uddybende spørgsmål. 

Medarbejdere i LEAD - Lukas og Jeff, Certificering i LVI

Læs en af vores mange artikler omkring procesoptimering

Du kan tilmelde dig et af vores seminarer eller webinarer, hvor vi præsenterer den nyeste forskning indenfor ledelse- og organisationsudvikling.