fbpx

Om os

Ledelse og organisationsudvikling

Siden 2013 har vi sammen udviklet fremtidens ledere og organisationer til at gøre en positiv forskel for deres kunder, medarbejdere og det samfund, vi alle er en del af.

  • Vi udvikler sammen fremtidens ledere og organisationer til at gøre en positiv forskel for deres kunder, medarbejdere og det samfund, vi alle er en del af.
  • Vi er drevet af at skabe og dele ny førende viden og praksis, der løfter mennesker og løfter organisationer til næste niveau.
  • Vi gør det i stærke partnerskaber med dem, der deler vores dedikation til hele tiden at skabe bedre og bæredygtige resultater på flere bundlinjer.
  • Vi samarbejder bl.a. med Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse om metoder til ledelsesudvikling og med Børsen om kurser for ledere.

Førende specialister

Vi er et stærkt hold af nogle af landets førende specialister på feltet. Vi har forskellige baggrunde og har både ledelsesforskere, tidligere topledere og tidligere HR-specialister med på holdet. Alle har konsultative kompetencer på højt niveau og stærke kompetencer indenfor virtuel facilitering.

Lær konsulenterne bedre at kende her.

Ledige stillinger

Vi er altid interesserede i at høre fra specialiserede profiler inden for ledelsesudvikling, strategiimplementering, forandringer og strategisk proceskonsultation.

Se ledige stillinger her

Vores historie

Det startede i et køkken i 2013. Læs historien om LEAD her.

Kontakt os

Vil du vide mere om os – eller om hvad vi kan gøre for din organisation?
Kontakt os på: kontakt@lead.eu eller telefon: 5337 6000.