Om os

Velkommen til LEAD - enter next level

Her møder du en gruppe T-formede specialister. Det betyder, at du møder konsulenter, der både har dyb viden inden for hvert vores specialeområde (T’ets lodrette streg) og en bred viden, der går på tværs af flere faglige felter (T’ets vandrette streg). Det er det, som gør os i stand til at hjælpe dig med en lang række opgaver inden for ledelse og organisationsudvikling.

I LEAD løfter vi mennesker og organisationer til næste niveau, så de kan gøre en forskel for andre og for det samfund, vi alle er en del af. Og frem mod 2030 stræber vi efter at blive Danmarks dagsordenssættende konsulenthus og et ambitiøst, topfagligt og mangfoldigt fællesskab.

Det gør vi ud fra værdierne Læringslyst, Engagement, Arbejdsfællesskab og Dybdefaglighed. Værdiernes forbogstaver danner tilsammen akronymet LEAD. Det er selvfølgelig ikke tilfældigt. Ordene afspejler os og vores adfærd. Og dem må du gerne holde os op på. Det gør vi også selv.

Nedenfor kan du møde vores konsulenter, se ledige stillinger, læse LEADs historie og kontakte os. Du kan også læse vores grundfortælling, hvor vi uddyber formål, vision og værdier.

Førende specialister

Vi er et stærkt hold af nogle af landets førende specialister på feltet. Vi har forskellige baggrunde og har både ledelsesforskere, tidligere topledere og tidligere HR-specialister med på holdet. Alle har konsultative kompetencer på højt niveau og stærke kompetencer indenfor virtuel facilitering.

Lær konsulenterne bedre at kende her.

Ledige stillinger

Vi er altid interesserede i at høre fra specialiserede profiler inden for ledelsesudvikling, strategiimplementering, forandringer og strategisk proceskonsultation.

Se ledige stillinger her

Vores historie

Det startede i et køkken i 2013. Læs historien om LEAD her.

Kontakt os

Vil du vide mere om os – eller om hvad vi kan gøre for din organisation?
Kontakt os på: kontakt@lead.eu eller telefon: 5337 6000.