Nye organiseringsformers potentiale for at fremme trivsel

Laust Søndertoft Pedersen, organisationsformer

Podcast

Nye organiseringsformers potentiale for at fremme trivsel.

Nye organiseringsformer såsom TEAL, Agile og Sociokrati bliver mere og mere udbredte. I denne episode zoomer vi ind på, hvordan man gennem nye arbejds- og organiseringsformer potentielt kan strukturere sig til bedre trivsel ved bl.a. at fremme de ansattes oplevelse af indflydelse, samarbejde og mening i arbejdet. Der er en række vigtige faldgruber du skal være opmærksom på, når du både skal skabe højere trivsel og bedre præstationer – og på samme tid få det bedste ud af de nye organiseringsformer. Det fortæller Laust Søndertoft, Chefkonsulent og Erhvervs-ph.d.-stipendiat om i denne podcast.

Hvordan kan LEAD hjælpe med læringskultur?

Udviklingen af en bæredygtig læringskultur er afgørende for organisationer. LEAD tilbyder skræddersyede programmer, der giver dig de nødvendige værktøjer og strategier til at opbygge en effektiv læringskultur. Vores erfarne undervisere guider dig i at definere mål, udvikle strategier og implementere effektive læringsmetoder. Kontakt os for at styrke din organisations læringskultur.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst