Logo - LEAD Insights
LEAD Insights_Maj 2024
Magasin

Leder- og strategiudvikling i en foranderlig verden – Maj 2024

Man hører ofte, at verden er VUCA, og at forandringer sker hurtigere end nogensinde før. Både de små, mellemstore og helt store forandringer.

Når det er oplevelsen og fortællingen, hvordan forankrer vi så nuet og skaber noget blivende? Ja, det gør vi med den rette form for leder- og strategiudvikling. Kun ved at sikre, at vores ledere har de rette kompetencer, og at vores strategier favner forandringshastigheden, kan vi sikre fortsat vækst i en foranderlig verden.

Derfor er temaet for maj måneds LEAD Insights leder- og strategiudvikling.

Læs mere
LEAD Insights - Den attraktive arbejdsplads
Magasin

Den attraktive arbejdsplads – April 2024

Hvordan indretter vi arbejdspladser, der er så attraktive, at de formår at tiltrække og tilknytte dygtige ansatte i en tid, hvor der er stor konkurrence om medarbejderne? Det er temaet for denne første udgave af magasinet LEAD Insights.

Læs mere

LEADs digitale magasin

LEAD’s digitale magasin ‘LEAD Insights’ udkommer en gang om måneden og henvender sig til dig, der er leder, specialist eller konsulent og beskæftiger dig med ledelse og organisationsudvikling. 

Magasinets emner kan for eksempel være den attraktive arbejdsplads, psykisk arbejdsmiljø og trivsel, ledelse af digitalisering, ledelses- og organisationsudvikling, nye organiseringsformer, implementering og strategiudvikling.

Med magasinet får du viden om og inspiration til, hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark. Målet er, at vi sammen kan gøre en forskel for andre og for det samfund, vi alle er en del.

Du kan tilmelde dig magasiner her