fbpx

Vidensunivers

På denne side har vi samlet en god blanding af vores artikler, podcasts og videoer. Brug dem og få inspiration til at skabe bedre ledelse i din organisation.

Implementering

Kaare Pedersen og Michael Søby Andersen: Digital Implementering | KOMBIT

Implementering

Just Brix Justesen: Implementering i den offentlige sektor

E-Bøger

Growth mindset

E-bog: Growth mindset

Artikler

Sorter artikler

Podcasts

Sorter podcasts

Webinarer

Organisatorisk læringskultur

Læringskultur i et organisatorisk perspektiv. Hvad kan en læringskultur gøre for en organisations innovation, samarbejde og arbejdsmiljø? Følgende 4 ting får du fra dette webinar:

Læs mere

Videoer

Sorter videoer

Bøger

Sorter bøger
Ledelse

Lederen som teamcoach

I Lederen som teamcoach får du en lang række redskaber, som vil ruste dig bedre til at coache grupper af individer. Bogen introducerer dig til de lederpositioner, du mest fordelagtigt kan indtage i forskellige situationer i forhold til team: Hvornår arbejder jeg som coach? hvornår som chef?

Læs mere

Ledelsesbaseret coaching

Hvordan anvendes coaching i ledelsesmæssige sammenhænge? Hvordan coacher jeg som leder? Når jeg sidder i kursuslokalet og træner spørgeteknikker, går det fint, men når jeg skal bruge det hjemme i min organisation, fungerer det slet ikke. Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tilpasses de spilleregler, der gælder for arbejdskonteksten – det er udgangspunktet for denne bog.

Læs mere
Ledelse

Paradoksledelse – Jagten på værdi i kompleksitet

Paradokser dukker op alle vegne i organisation og ledelse. Du kan opleve dem som spændinger mellem elementer, der på én gang hænger sammen og er modstridende som eksempelvis mellem arbejdet og livet. Bogen er en introduktion til paradoksledelse som en særlig optik på organisation og ledelse.

Læs mere
Ledelse

Magt i organisationer

Magt i organisationer er et sprængfarligt tema, men også et sløret og vanskeligt fænomen at få greb om. På den ene side er magten et organisatorisk vilkår, på den anden side et tabu. Vi kalder sjældent magten ved navn, men benævner den ofte med andre betegnelser som fx indflydelse, ansvar, medbestemmelse og kontrol. Magt opfattes som regel som noget negativt, nærmest forkasteligt. Men hvorfor forholder det sig sådan?

Læs mere
Ledelsespsykologi

Ledelsespsykologi

De konkrete udfordringer, organisationer står over for i en stadig mere globaliseret, hyper-kompleks og mangfoldigverden, kalder på nye forståelser af ledelse. Ambitionen med denne introduktion til ledelsespsykologi er at skabe forståelse for ledelse som et socialt fænomen i organisationer. Forfatternes bud på en tidssvarende ledelsespsykologi er optaget af ledelse som opgaver og processer, der varetages af en række forskellige personer i organisationen – med og uden formelt ledelsesansvar.

Læs mere
Ledelsespsykologi

Mønsterbrydere og mindset

Hvordan kan man hjælpe unge til at bryde dårlige mønstre, ændre mindset – og blive mønsterbrydere? Det handler denne bog om. For udsatte unge er hverdagen og skolegangen en kamp, som er svær at vinde. Lærernes arbejde med denne særlige gruppe er svær og kræver mange pædagogiske ressourcer, og at man tør tænke krav og muligheder på nye måder.

Læs mere

Rapporter og reviews

Sorter Rapporter/reviews

Få adgang til endnu mere indhold

Du har muligheden for at oprette en gratis bruger på vores side. Denne bruger giver dig adgang til en masse ekstra indhold

Navn
Adgangskode