Hent bogen “Ledelse i den digitale jungle”

digitalisering

Find vej i den digitale jungle

Mange ledere har svært ved at finde sig tilpas i ledelsen af digitalisering. De ser det som en teknisk disciplin, der hænger dårligt sammen med deres daglige, faglige ledelse.

Med bogen ”Ledelse i den digitale jungle” ønsker Per Eeg at hjælpe disse ledere videre – og guide dem til at finde deres egen vej gennem den digitale jungle af muligheder og udfordringer.

Bogen henvender sig særligt til dig, der er leder i den offentlige sektor, og som savner en tilgængelig og forståelig håndbog, der kan hjælpe dig med at lede digitalisering.
Måske oplever du en usikkerhed, når du bevæger dig ind i den digitale jungle. Årsagen kan være manglende viden eller et indforstået og vanskeligt fagsprog, som monopoliserer viden i it-afdelingen og hos leverandøren.

Med bogen afmystificerer Per Eeg it-sproget og demokratiserer adgangen til ledelse af digitalisering. Det bliver dermed lettere for dig at tænke digitalisering ind i kerneopgaven til glæde for borgere, organisationer og medarbejdere.

NUETs kompetencer

I bogen kobler Per Eeg traditionel ledelseslitteratur med nyeste faglitteratur om digitalisering og eksemplificerer gavmildt fra sine egne erfaringer fra mere end 20 år som leder af digitalisering i det offentlige. Som den måske første i dansk faglitteratur.

Forudsætningen for at lykkes er, at du forstår din egen rolle, tilegner dig et rigere sprog om digitalisering og mestrer fire kompetencer: Nysgerrighed, Usikkerhedshåndtering, Eksekveringsevne og Tillid. Til sammen danner kompetencerne akronymet NUET, som er nemt at huske, forstå og benytte i en kompleks og travl hverdag.

En række topledere tryktester i løbet af bogen NUETs kompetencer. De deler også ud af deres mange råd om, hvordan de lykkes med at lede digitalisering i det offentlige.

Bogens idé er at opsummere vigtige kompetencer i et akronym og en sætning, som ledere nemt kan huske og anvende. Digital ledelse kræver nærvær. Bogen tilbyder vejledning til ledere og hjælp til at navigere i den digitale jungles udfordringer og muligheder skabt af den eksponentielle teknologiske udvikling.

Rigtig god fornøjelse med bogen.

Køb bogen her

Du kan downloade bogen gratis ved at udfylde formularen til højre, men du har også mulighed for at købe bogen.

Køb bogen her

Download bogen gratis

Er du nysgerrig på at vide mere, så udfyld nedenstående formular.

God fornøjelse.

Det siger andre om bogen

Mød forfatteren Per Gulløv Lundh Eeg

Per brænder for at udvikle velfærdssamfundet i samspil mellem civilsamfundet, det private og det offentlige. Pers mission er at bistå med at indfri potentialet ved et samarbejde på tværs af disse tre sfærer – gerne med digitalisering som løftestang.

Per har en omfattende ledelseserfaring som leder af medarbejdere, leder af ledere og som topchef fra KL, staten og det private. Hertil kommer, at Per har haft bestyrelsesposter i selvejende specialinstitution (formand) og et teater.

Han har ligeledes lang erfaring som konsulent. Inden sin ansættelse i LEAD havde Per sit egen konsulentvirksomhed, og før det var han chef for 128 konsulenter i Devoteam Management Consulting, ligesom han har været konsulent i KL’s konsulentvirksomhed KLK (nu Komponent).

Per har rådgivet staten, regionerne, kommunerne, forsyningssektoren, medlemsorganisationer og enkelte private virksomheder. Hans specialer er ledelse, strategi, digital transformation og hverdagsdigitalisering. Han er særligt skarp til at få faglige ledere til at forstå, hvad ledelse af digitalisering er, og hvordan de udfylder denne ledelsesrolle.

Privat er Per familiemenneske, ivrig cyklist, kunstsamler og litteraturelsker.

Er du nysgerrig på, at vide mere om Per, kan du læse hans profil her

Mere fra samme kategori

Ledelse af digitalisering

Implementering af velfærdsteknologi

Se mere
Offentlig rekruttering, Forside

E-Bøger

Ledelse af digitalisering

Ledelse i den Offentlige Sektor

Rekruttering og fastholdelse

Hent bogen “Hverdagsløsninger i den offentlige rekrutteringskrise”

Se mere
digitalisering

Digital Ledelse

E-Bøger

Ledelse af digitalisering

Hent bogen “Ledelse i den digitale jungle”

Se mere

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst