Organisatorisk læringskultur

Læringskultur i et organisatorisk perspektiv. Hvad kan en læringskultur gøre for en organisations innovation, samarbejde og arbejdsmiljø?

Følgende 4 ting får du fra dette webinar:

  • Forstå hvad læringskultur er/ikke er
  • Viden om hvad der skal til for at udvikle læringskultur – hhv. i organisationen, i lederteamet og i lederen selv
  • Indblik i og inspiration fra en leder, der selv har erfaring med at udvikle læringskultur
  • Indblik i modeller og redskaber til at udvikle læringskultur

På dette webinar møder du værterne:

Katrine Bastian – Chefkonsulent i LEAD – Enter next level. Hun er kendt for at skabe tillidsfulde relationer til hendes kunder og samarbejdspartnere – og hun er optaget af at inddrage sin praktiske erfaring og sin interesse for at formidle teoretisk viden, så det kan kobles til organisationens strategiske behov og konkrete praksis.
 
Kim Martin Nielsen – Partner i LEAD – Enter next level. Han har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling.

Læringskultur er en organisationskultur, hvor undren, refleksion og afprøvning af forskellige løsninger og en vedvarende nysgerrighed på hvad der virker og hvordan, er stærkt integreret i værdier og praksis. De forudsætninger, der skal til for at skabe en læringskultur – fx tillid, mod, nysgerrighed og lyst til at reflektere og evaluere sammen for derigennem at kunne skabe endnu bedre resultater – er samtidig med til at fremme samarbejde.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Savner du inspiration til din ledelse?

Hos LEAD arbejder vi hele tiden på at skabe ny og forbedret viden. Den viden vil vi gerne dele med dig. Du kan finde flere dybdegående artikler, rapporter, podcasts og indsigter i vores vidensunivers.

Selvom det at have en læringskultur er efterstræbt blandt mange organisationer i dag, så er det i praksis en svær øvelse for mange at komme i gang med det.

Webinaret beskriver begrebet og praksissen for at udvikle læringskulturen – både i organisationen som helhed, i lederteamet og hos den enkelte leder, som selv ønsker at arbejde med sit og sit personales læringsmindset.

Skal LEAD hjælpe med jeres organisationsudvikling?

LEAD tilbyder en bred vifte af ydelser inden for organisationsudvikling og skræddersyr forløbene i tæt samarbejde med din organisation. Vi tilbyder både Ledelses- og medarbejdergrundlag, Offentlig digital transformation, Kvalitets- og forbedringskultur.

Dette er blot et udpluk af hvad vi i LEAD kan hjælpe med og du kan dykke dybere ved, at følge linket her:

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.