Bliv en del af et ledernetværk for offentlige ledere

Forskning viser, at man bliver en dårligere leder, hvis ikke man deltager i lederudvikling. Derfor har vi lavet LEAD Society, som er et community for passionerede ledere, der vil udvikle sig sammen og dyrke deres faglighed indenfor strategi, ledelse og personlig udvikling. Vi mødes gennem netværk, små sparringsgrupper og seminarer og drøfter den seneste forskning indenfor ledelse og praksiserfaringer. Vores ambition er at levere den absolut højeste kvalitet på markedet indenfor lederudvikling. Derfor får du Danmarks dygtigste specialister som facilitatorer og oplægsholdere til hvert møde. Bliv ringet op og hør mere om vores netværk.

Lige nu har vi åbnet fire nye netværk for offentlige ledere; to for ledere på chef-niveau, og to for ledere på ledelse-af-ledere niveau.

Vi åbner grupper i både Aarhus og København i løbet af 2023. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om vores netværk.

Et netværk for strategiske ledere fra den offentlige sektor

Et netværk hos LEAD Society er dit fortrolige sparringsrum. Her kan du dele dine problemstillinger og få input fra andre ledere, der har stået i lignende situationer. Vi er alle passionerede omkring ledelse og bruger denne arena som en mulighed for at reflektere, diskutere og sparre med hinanden.

Hver gruppe består af 25 deltagere, som repræsenterer forskellige organisationer. Vi sammensætter en gruppe af passionerede ledere på samme ledelsesniveau, som har lyst til at drøfte og udvikle deres egen ledelsespraksis.

Lige nu har vi åbnet to netværk for offentlige ledere; ét for ledere på chef-niveau, og ét for ledere på ledelse-af-ledere niveau.

Udfyld formularen og få tilsendt vores PDF: Strategisk Ledelse I Den Offentlige Sektor

Praktisk info om vores nye netværk

Deltagerprofil

Netværket er for ledere med et strategisk ansvar i en offentlig organisation, der ønsker indsigt i praksismetoder, som ifølge den nyeste forskning, skaber dokumenterede resultater. 

Den er relevant for dig, der arbejder med strategisk planlægning, implementerings-processer, ledelse af ledere, tværgående ledelse og er nysgerrig på, at udvikle sin egen ledelsespraksis.

Målgruppen er ledere på Chef-niveau i en offentlig organisation, eller som sidder med ledelse af ledere. 

OBS: Vi starter nye netværk på andre ledelsesniveauer i 2023.  

København og Aarhus

Vi starter 4 nye grupper – 2 i København og 2 i Aarhus. Du kan se opstartsdatoer herunder: 

Aarhus, Gruppe 1: 

17. januar 2023, Kl. 10.00-17.00.

Aarhus, Gruppe 2: 

26. januar 2023, Kl. 10.00-17.00.

Datoerne for grupperne i København kommer senere.

Et forløb på 36 måneder

Netværket mødes 5 gange årligt. To af møderne er fra kl. 10.00 – 17.00, de resterende 3 møder er fra kl. 15.00-19.30. 

Der vil være fuld forplejning til alle møder. 

Hvert møde er professionelt faciliteret.  

Vi ser helst, at man binder sig til 36 måneders netværksforløb. Det er dog også muligt at købe 12 eller 24 måneders medlemsskab ad gangen. 

Prisen varierer, alt efter længde af medlemsskab og indhold, i den pakke, du sammensætter med en rådgiver.

Hvorfor netværk hos LEAD Society?

HØJT FAGLIGT NIVEAU

Aktuelle forskningsbaserede emner til hvert møde gør dig til en reflekteret ledelsespraktiker med værktøjskassen fuld af værktøjer, der skaber direkte værdi i din organisation.

 

EKSPERTER INDENFOR OFFENTLIG LEDELSE

Vores konsulenter er eksperter indenfor deres fagområde, og vi gør en dyd ud af at være førende indenfor ledelse og organisationsudvikling. 

 

FOKUS PÅ EFFEKT I PRAKSIS

Vi sikrer forankring gennem nøje planlagte workshops, værktøjer, opfølgning og små interne sparringsgrupper. 

 

SPARRING, RELATIONER OG VIDENSDELING

Du får et åbent og nysgerrigt læringsmiljø, hvor det er trygt at dele hverdagens udfordringer og få sparring fra ligesindede på dine egne daglige udfordringer. Vi faciliteter opbygningen af et stærkt netværk på tværs af offentlige organisationer, hvor I hjælper hinanden med at lykkedes endnu bedre som ledere.

Hvem står bag vores netværk?

Netværket er udviklet og styret af Claus Elmholdt og Kristian Dahl fra LEAD.

Kristian og Claus er de foretrukne samarbejdspartnere blandt topledere gennem de sidste 10 år og står blandt andet bag toplederprogrammer hos Staten, Kommunernes Landsforening og De Danske Regioner.

Sammen har de udviklet nogle af Danmarks største ledelsesprogrammer som eksempelvis Talent Nord, der involverer over 200 ledere på tværs af Region Nordjylland. 

De er strategiske tænkere/udviklere af nye styrings-og ledelsesmodeller som ‘Ny syntese’, ‘Leadership Pipeline i Den Offentlige Sektor’, ‘Effektive Ledergrupper’ og mange andre bemærkelsesværdige projekter/programmer. 

Deres ambition er at lave Danmarks bedste netværk for ledere i den offentlige sektor. Derfor har de designet et program af allerhøjeste kvalitet og inviterer nogle af landets dygtigste specialister ind til diskussioner omkring den nyeste forskning og seneste trends inden for ledelse. 

Netværksmodellen hos LEAD Society

Sådan sikrer vi udbytte ved hvert møde

Viden

Gruppen præsenteres for forskningsbaseret viden omkring aktuelle ledelsesmodeller og praksiserfaring. Vi inviterer landets dygtigste specialister, kombineret med praksiseksempler fra offentlige organisationer, som giver gruppen inspiration fra øverste skuffe.

Refleksion

Gruppen inddeles i mindre sparringsgrupper, hvor man går i dybden med emnet og relaterer til egen praksis. Du får nye perspektiver gennem strukturerede workshop-processer fra landets dygtigste ledelses- og proceskonsulenter. 

Handling

Vi har fokus på at skabe effekt i praksis, og derfor følger vi op fra møde til møde, så vi kan sikre forankring i din egen ledelsespraksis. Her kan du også vælge at tilkøbe coaching-sessioner, og på den måde have en professionel sparringspartner til at hjælpe dig med implementeringen.

Søg om optagelse til et netværk

Da vi kun har få netværk, er der rift om pladserne. Derfor skal du søge om optagelse via formularen nedenfor. Du vil blive ringet op af en rådgiver, som gennemgår hele processen sammen med dig. 

Du skal som minimum sidde med ledelse af andre ledere for at kunne deltage i vores nuværende netværk.

Har vi ikke ledige pladser i øjeblikket, vil du blive skrevet op på vores venteliste og blive kontaktet, så snart vi åbner en ny gruppe, eller hvis en plads bliver ledig. Du kan i øjeblikket søge om deltagelse til netværk i Aarhus og København.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.