Implementering – det er de små forandringer der er de største forandringer

I samarbejde med Ledelsesugen i uge 44, hvor hele den offentlige sektor sætter særligt fokus offentlig ledelse.

Bag Ledelsesugen står regeringen, KL og Danske Regioner.

På webinaret møder du

Kaare Pedersen – Chefkonsulent i LEAD – Enter next level. Han har skrevet bestselleren ”Problemorienteret projektarbejde – en værktøjsbog” der er i 5. udgave og de seneste år skrevet blogindlæg på Linkedin, samt i Dansk Projektledelse.

Ingen medarbejder slår sig på skåltaler. De store og abstrakte ”transformationer” kan gå fuldstændig ubemærket gennem en organisation, hvis ikke de gøres konkrete. At implementere indebærer at ledelseskæden kan etablere en tæt og detaljeret samtale om de forandringer der konkrete skal finde sted. 

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Fra idé til praksis – fokus på ledelse af implementering

Læs en artikel af Torsten Conrad, som er en af LEADs konsulenter, hvor han argumenterer for nødvendigheden af et ledelsesmæssigt fokus på implementering, og hvor der præsenteres fire af vores tilgange til implementering.

Det er ikke en oppefra-ned samtale, men en samtale der bevæger sig opad og nedad i en kontinuerlig dialog om, hvad det er vi konkret og detaljeret skal gøre. Og når det bliver det bliver konkret i det hel små, starter de store forandringer. Oplægget vil drøfte udfordringer og metoder til at blive detaljeret, konkret og tæt på virkeligheden.

Find os i programmet her.

Det kan være små og store opgaver i forbindelse med forandringer, hvor vi tænker ’den er hurtigt klaret’ – men hvor virkelighedens buffet af hverdagsfriktion med tekniske vanskeligheder, forsinkede leverancer fra samarbejdspartnere, andre uforudsete opgaver der pludselig lander på vores bord eller en pludselig sygemelding i teamet, betyder, at den oprindelige tidsplan skrider. 

Og der er en perlerække af forklaringer på, hvorfor vi har en tendens til at tro, at gennemførelsen af en forandring forløber let og elegant. 

Hvordan kan LEAD hjælpe med Implementering & Forandringsledelse?

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig. Derfor er det vigtig, at du som leder, har redskaber i værktøjskassen. På vores uddannelse, får du alle de bedste redskaber til at lykkedes med dine implementeringer. Du medbringer din egen case, som vi hjælper dig med at løse, og følger løbende op på dine fremskridt. 

Vores implementeringsteam består af 7 konsulenter i alt, der alle har forskellig baggrund og kompetenceprofil, hvilket giver dig en mere varieret undervisning. 

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.