Hvordan dræber du med sikkerhed dine medarbejderes motivation?

Sæt fokus på, hvordan du som leder fremmer motivationen blandt dine medarbejdere.

Følgende 4 ting får du med fra dette webinar:

  • Indsigt i forskellige faldgrupper i arbejdet med motivation – og konkrete ting du kan gøre for at højne motivationen og trivslen på din arbejdsplads.
  • En grundlæggende viden om, hvordan du skaber en balanceret ledelsesadfærd, som understøtter en mere effektiv arbejdsplads.
  • Viden om hvorfor det er vigtigt at have fokus på arbejdet med motivation
  • Få viden om kulturelle og individuelle præferencer samt fordomme, som muligvis fungerer som en barriere i dit arbejde med motivation.

Hvem er webinarets vært

Niels-Henrik Sørensen – Partner i LEAD – Enter next level. Han har designet og udført utallige udviklingsforløb og kurser som har spændt over større organisationsforandringsforløb, chef- og leder-gruppeudvikling, Leadership pipelinebaseret ledelsesudvikling, EMMC akkrediteret certificering i coaching, ledelsesbaseret coaching, teamcoaching, mentoring, vejledning, proceskonsultation, stresshåndtering og supervision.

Bliv klogere på forholdet mellem tillid og ansvar, og dets store betydning for, hvorvidt du har motiveret eller demotiveret medarbejdere. Det indebærer blandt andet implementeringen af klare rammer for udførsel af arbejde og effektive feedbackloops. 

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Public service motivation – brænder dine medarbejdere for at gøre en forskel for andre?

Læs artikelen af Rasmus Thy Grøn som er en af LEADs konsulenter, hvor han deler sine egne praksiserfaringer som konsulent og fortæller om hvorfor Public service motivation har netop den særlige drivkraft, der stammer fra ønsket om at gøre noget godt for andre – for samfundet som helhed eller for særlige grupper af borgere.

Webinaret bidrager med nye perspektiver på, hvordan du som leder undgår at demotivere, som ellers kan have fatale konsekvenser for ethvert arbejdsmiljø. Webinaret har udgangspunkt i forskning og praksis omhandlende lederens adfærdsmæssige balancer, og dennes indflydelse på medarbejdernes trivsel samt motivation.

I forlængelse heraf vil fokus være på din essentielle rolle som leder, og hvordan du får balanceret din adfærd i en verden som er i konstant bevægelse. Vi stiller skarpt på, hvorfor din adfærd er vigtig i arbejdet med motivation, for herunder at skabe en bevidsthed om egne blinde vinkler og præferencer. Derfor sættes ledelsesadfærd i relation til individuelle og kulturelle præferencer samt fordomme og deres betydning for ledelse af motivation og trivsel.

Lederens Versatilitetsindeks 360-graders udviklingsværktøj

LVI går uden om det overfladiske spørgsmål om, hvad en leder gør godt eller dårligt. I stedet fokuseres der på, hvilke specifikke justeringer lederen kan foretage for at være endnu mere effektiv. Feedback præsenteres ikke som en karakter eller evaluering, men som adfærd og færdigheder, der skal læres, finjusteres og anvendes.  Vi udvikler lederes versatilitet, så de kan agere mere balanceret og effektivt i lederrollen.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.