Find den rette balance mellem styrende og støttende ledelse

Balancerne mellem styrende og støttende ledelse er afgørende i ledelse af relationer, trivsel og engagement.

Følgende 4 ting får du med fra dette webinar:

  • Indblik i de vigtigste balancer i styrende og støttende ledelse.
  • En analyse af dine egne styrker og faldgruber i balancen mellem styrende og støttende adfærd.
  • Solid data på dansk ledelseskulturs styrker og faldgruber i balancen mellem styrende og støttende ledelse.
  • Konkrete bud på hvordan man kan være både styrende og støttende uden at miste sin integritet som leder.

Hvem er webinarets værter

Niels-Henrik Sørensen – Partner i LEAD – Enter next level. Han har designet og udført utallige udviklingsforløb og kurser som har spændt over større organisationsforandringsforløb, chef- og leder-gruppeudvikling, Leadership pipelinebaseret ledelsesudvikling, EMMC akkrediteret certificering i coaching, ledelsesbaseret coaching, teamcoaching, mentoring, vejledning, proceskonsultation, stresshåndtering og supervision.

De fleste medarbejdere siger op grundet et ”giftigt” arbejdsmiljø, ofte et resultat af manglende og dårlig ledelse. Medarbejderne er enhver organisations største ressource – og de er lige nu både svære at rekruttere, og svære at holde fast på. 

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Vil du blive en bedre og mere effektiv leder?

Læs en artikel af Niels-Henrik Sørensens artikler, hvor han deler sine egne praksiserfaringer som konsulent, samt belyser hvordan der i det komplekse og moderne arbejdsliv konstant bliver stillet nye krav til ledere. Du får indblik i, hvorfor det er så vigtigt, og hvad det betyder. Du får også får 3 konkrete råd til at arbejde i retning af mere versatil ledelse.

Det vigtigste ledelsesmæssige greb til at bevare motivation, engagement og medarbejdere, der oplever mening, er din tilstedeværelse som leder. Balancerne mellem styrende og støttende ledelse er afgørende i ledelse af relationer, trivsel og engagement.

På webinaret stiller vi skarpt på hvordan du som om leder eller HR professionel kan arbejde med at udvikle balanceret ledelse, der imødekommer omverdenens hurtigt skiftende krav og behov. Konkret får du:

  • Indsigt i dansk ledelses styrker og faldgruber i balancen mellem styrende og støttende ledelse.
  • Viden om styrende og støttende ledelses betydning for ledelse af motivation.
  • Indsigt i egne styrker og faldgruber i balancen mellem styrende og støttende adfærd.
  • Indsigt i versatil ledelsesteori og ledelse af motivation.
  • Indsigt i forsknings- og udviklingsmetoden LVI 360 til udvikling af lederes adfærd og mindset i retning af de rette balancer i de rette situationer.

Bliv certificeret i at bruge LVI som et udviklingsværktøj i din daglige praksis

Versatil ledelse er en mere agil, situationstilpasset og effektiv ledelsesstil. En versatil leder formår at balancere såvel den styrende og støttende ledelsesstil som den strategiske og operationelle ledelsesstil. Derfor er det også dokumenteret, at versatile ledere er mere effektive ledere. Vi udvikler lederes versatilitet, så de kan agere mere balanceret og effektivt i lederrollen.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.