Den effektive proceskonsulent

Vi åbner op for den effektive proceskonsulents værktøjskasse og sætter blandt andet fokus på valg af position.

Med dette webinar:

  • Ser vi på den spændende men også til tider udfordrende rejse ind i proceskonsulentens arbejde, hvor målet er deltagerinvolverende organisationsudvikling med effekt.
  • Får du et indblik og et værktøj i hvordan du stiller de rigtige spørgsmål og udfordre organisationerne og dens medlemmer, så i sammen er klar til udvikling og fremdrift

På dette webinar møder du:

Kim Martin Nielsen – Partner i LEAD – Enter next level. Han har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling.

En vigtig opgave i designet af en aktuel proces består nemlig i at vælge, hvilke positioner der i udgangspunkt skal bringes i spil.

Metaforisk kan vi beskrive de forskellige positioner som forskellige brilleglas. Hvert glas har sin egen styrke, slibning og perspektiv. Hver brille gør noget tydeligt og noget andet utydeligt.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Podcast

Hos LEAD arbejder vi hele tiden på at skabe ny og forbedret viden. Den viden vil vi gerne dele med dig.

Hør mere om LEADs proceskonsulentuddannelse, de vigtigste pointer, du skal være opmærksom på som proceskonsulent med fokus på afklaringsfasen. Hvordan kommer du godt fra start?

De positioner du som proceskonsulent vil få læring i og som vi undervejs i webinaret vil kigge nærmere på er:

  • Det konsultative rum – en metamodel
  • Afklaringsprocessen – den gode start
  • Eksempler på positionerne og tilhørende værktøjer
  • Proceskonsulentuddannelse, indhold, undervisere og forløb
  • Spørgsmål
 

Hvordan lykkedes man som intern og ekstern udviklingskonsulent og forandringsleder?

Det har vi undersøgt sammen med flere end 100 praksiseksperter, herunder HR-udviklingschefer, strategichefer og topkonsulenter. Med hjælp fra dem har vi indkredset de arbejdsprincipper og byggesten, der kendetegner de forandringer, som lykkes i dag. Dette har vi sammenlignet med den nyeste forskning i vellykket implementering, forandringsledelse, proceskonsultation og organisatorisk læring.

 
Uddannelsen i forandringsledelse og proceskonsultation bygger blandt andet på grundprincipper fra denne undersøgelse, som du kan læse mere om i vores artikel om fem-faktor-consulting.
 
Den tager også afsæt i en række bøger om proceskonsultation og forandringsledelse, skrevet af underviserne selv, herunder “Action learning consulting“, “Den professionelle proceskonsulent” og “Ledelsespsykologi”.
 
Vores tilgang til forandring er baseret på “Action Learning Consulting“, som du kan læse en artikel om her:

Proceskonsulentuddannelse - Forandringsledelse og Facilitering

Bliv undervist af Danmarks førende proceskonsulenter og få den nyeste viden og praksiserfaring med hjem til din organisation. 

Proceskonsulentuddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med udvikling, processer og ledelse af forandringer.

Deltagerne har typisk stillinger såsom: udviklingskonsulent, chefkonsulent, proceskonsulent, HR partner, HR chef, afdelingsleder og projektleder.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.