Sådan lykkedes dine forandringsprojekter gennem “Stakeholder Management”

Hvorfor er stakeholder management så afgørende for at få forandringerne til at ske, fastholde dem samt opnå ønskede effekter?

Følgende 3 ting får du med fra dette webinar:

  • En struktureret tilgang til stakeholder management, samt nogle tilhørende praktiske værktøjer der gør håndteringen mere håndgribelig i hverdagen.
  • Inspiration til hvordan dette kan gøres ude fra praksis med en af vores mere udfordrende stakeholder management processer.
  • 5 gode råd til dit fokus og arbejde med stakeholder management i dagligdagen.

På webinaret møder du

Ronja Ries Højbjerg – Chefkonsulent i LEAD – Enter next level. Hun har viden og erfaring inden for arbejde med transformationer af forskellige karakter i især i private og familieejet virksomheder. Her har hun arbejdet med organisatoriske transformationer med fokus på digitalisering, effektivisering, nye markeder eller services, nedbrydning af siloer, samt kunde og medarbejder oplevelsen.

Dette webinar stiller skarpt på, hvorfor vi allerede skal tænke implementering og stakeholder management ind fra begyndelse af vores strategi, transformation, initiativ, projekt mm., og hvad dette har af indvirkning på resultater og effekter.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Podcast

Hør mere om, de vigtigste ting at være opmærksom på indenfor implementering og eksekvering. Han beretter desuden om fire forskellige implementeringstilgange, der passer til din organisations kontekst.

Vi kigger på hvordan man som direktør, leder eller projektleder kan anlægge sig en struktureret og proaktiv tilgang til sin stakeholder management, samt hvilke praksis værktøjer man kan tage i brug i hverdagen. For at gøre det hele mere håndgribeligt, vil vi koble det hele til en større forandring, hvor vi skulle håndtere og sikre ejerskab hos en meget vigtig stakeholder, der var både risiko, operationel og detalje orienteret.

Helt konkret vil vi:

  • Argumentere for, at det betaler sig at bruge tid og fokus på sine stakeholder allerede fra påbegyndelsen af sine strategi, indsatser, projekter og forandringer som man ønsker at implementere. Selvom det tager tid at forholde sig til sine interessenter, at kommunikere og involvere dem, er denne tid givet godt ud på lang sigt.
  • Præsentere en struktureret tilgang og praktiske værktøjer, som gør stakeholder management håndgribeligt.
  • Give et eksemplel på, hvordan vi arbejder med dette i praksis, og hvordan vi fik den meget operationel stærke direktør med ved at fokusere, interessere sig, kommunikere og involvere fra første dag af arbejdet.

Implementering & Forandringsledelse

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig. Derfor er det vigtig, at du som leder, har redskaber i værktøjskassen. På vores uddannelse, får du alle de bedste redskaber til at lykkedes med dine implementeringer. Du medbringer din egen case, som vi hjælper dig med at løse, og følger løbende op på dine fremskridt. 

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.