Sådan bliver du en verdensklasse proceskonsulent

Kim Martin Nielsen

I denne podcast kan du høre om: 

  • Proceskonsulentens arbejde, hvor målet er deltagerinvolverende organisationsudvikling med effekt
  • Hvordan du finder kundens reelle problemstillinger og hvorfor er det netop dette problem der skal løses
  • Hvilke faldgruber du skal undgå som proceskonsulent

I denne podcast møder du:

Kim Martin Nielsen – Partner i LEAD. Han har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling.

Vil du vide mere om proceskonsultation? Så læs videre om begrebet femfaktor-consulting nedenfor. 

Femfaktor-consulting: Sæt en ramme for en ny praksis- og forskningsfunderet retning

Femfaktormodellen sætter rammerne for en ny praksis- og forskningsfunderet retning for konsulentarbejde inden for udvikling og forandring af organisationer. Modellen integrerer de bløde og de hårde udviklingsmetoder med et fokus på at skabe konkrete resultater, nå strategiske mål og samtidig styrke organisationens struktur, kompetencer og kultur.


Modellen er skabt i vidensprojektet ”Udviklingskonsulentens rolle og arbejdsform i den succesrige forandring i dag”. Her arbejdede en gruppe på 100 praksiseksperter bestående af strategichefer, HR- udviklingschefer, udviklingskonsulenter o.l. med at sammenfatte deres erfaringer med udviklingsprojekter set op imod den nyeste forskning i implementering, forandringsledelse og organisatorisk læring. Gennem dette arbejde identificerede vi fem arbejdsprincipper, som tilsammen udgør Femfaktor-modellen.


I artiklen gennemgår vi først fire gennemgående krav til og vilkår for udviklingsprojekter i dag. Derefter gennemgår vi de fem faktorer i femfaktormodellen, hvor deres praktiske betydning tydeliggøres og eksemplificeres direkte, praktisk og uden en lang række referencer til teori og forskning.

Proceskonsulentuddannelse - Forandringsledelse og Facilitering

Bliv undervist af Danmarks førende proceskonsulenter og få den nyeste viden og praksiserfaring med hjem til din organisation. 

Proceskonsulentuddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med udvikling, processer og ledelse af forandringer.

Deltagerne har typisk stillinger såsom: udviklingskonsulent, chefkonsulent, proceskonsulent, HR partner, HR chef, afdelingsleder og projektleder.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.