Maja Nyboe Bjerrehuus

Chefkonsulent
Cand.merc.(psyk.)

E-mail: mb@lead.eu

Maja Nyboe Bjerrehus

Maja er en yderst erfaren konsulent med stærke kompetencer inden for ledelses- og organisationsudvikling, med flere års erfaring i end-to-end udvikling og eksekvering af lederudviklings forløb og forandringsprocesser. Majas fokus er altid med udgangspunkt i den enkelte leder, teamets og organisationens styrker og potentialer. Som trænet underviser og coach har Maja udviklet mange ledere til bedre og mere effektfuld ledelse særligt med fokus på at skabe balanceret ledelse, i en refleksiv praksis. Maja er ansvarlig specialist i Leadership Versatile Index – en 360 graders lederevaluering der kortlægger lederens balancer såvel som ubalancer i ledelsesstile og udvikler på lederens (og organisationens) mindset omkring ledelse i den konkrete kontekst lederens skal lykkedes i. Maja trækker på såvel den erhvervs-psykologiske praksis, filosofi og pragmatik når hun udvikler ledere og organisationer til en øget balance med større effekt og effektivitet i ledelse.

Maja er desuden kendt for at skabe tillidsfulde relationer til samarbejdspartnere og er optaget af at inddrage sin praktiske erfaring såvel som teoretisk viden, så det kan kobles til strategiske behov og konkret praksis-  med stor indlevelse, gennemslagskraft og nysgerrighed.

Bliv kontaktet af Maja

Udfyld formularen, så kontakter Maja dig hurtigst muligt.

Udvalgte publikationer

“Kan vi måle på kultur?”, 2019, LEAD

“Agile organisationer har brug for HR“, 2019, LEAD

”Bagsiden af tillid er ansvar” HR Chefen 2019

“Agile organisationer har brug for HR ” HR Chefen 2019 

”Profilværktøjer i talentudvikling” Dansk psykologisk tidskrift 2019 

“Ledelse bør stå øverst på agendaen” Karnov 2022 

“Når verden ikke er opdelt i fag, hvorfor skal folkeskolen så være det?” Dansk Psykologisk tidsskrift 2022

Referencer

akademikernes a kasse

“Udvikling af samarbejde i bestyrelsen Akademikernes A-kasse oplevede en høj faglighed og indlevelse, da vi samarbejdede med LEAD. Konsulenterne skræddersyede en session for a-kassens bestyrelse, hvor de formåede at ramme plet på baggrund af blot et enkelt formøde ift. det efterspurgte indhold. Akademikernes A-kasse kan derfor varmt anbefale LEAD til andre organisationer, som har brug for en professionel sparringspartner til at udvikle samspillet i en bestyrelse, der tør udfordre vanetænkning og tilbyder et helikopter-perspektiv, som giver stof til eftertanke og videre arbejde i organisationen.”

Byggeri københavn (KEJD): “Maja har været en værdifuld sparringspartner med en høj faglighed der har haft stor værdi for mig i mit lederskab og skabt synlige resultater for mig og mine medarbejdere. Særligt Majas evne til at sætte sig ind i komplekse forhold og forstå Københavns Ejendomme og Indkøb som organisationen, set i forhold til konteksten Københavns Kommune, har betydet at Maja har kunnet inspireret og udviklet os som team og mig som leder.”

Udvikling af samarbejdsgrundlag i specialistgruppe: I 2017 gennemførte Maja et skræddersyet udviklingsforløb for vores enhed med det formål at udvikle vores samarbejde og kommunikation. Forløbet hjalp os i mål med at lave vores eget solide samarbejdsgrundlag og igangsætte en række initiativer, som har styrket vores interne kommunikation og koordinering, der har betydet, at vi i højere grad opnår succes i vores kerneopgave samtidig med, at vi har højnet vores trivsel. Vi har oplevet Maja som en nærværende facilitator med fin og meget ligetil personlig kontakt til alle deltagere i vores forløb. Maja har en stor teoretisk og praktisk viden om gruppedynamikker, samarbejde og kommunikation, og jeg kan varmt anbefale andre at bruge Maja til at udvikle deres team og organisation.

Undervisning af Ankestyrelses souschefer i forandringsledelse Maja havde udviklet et rigtig godt program til vores souschefer som var godt tilrettelagt og professionelt faciliteret med høj kvalitet og nærvær.

Større kundereferencer

Odense Universitets Hospital

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD (2021 – )

Senior ledelseskonsulent, Implement Consulting Group (2020) 

Chefkonsulent i LEAD (2018 – 2020)

HR konsulent i Dansk Arbejdsgiverforening (2016 – 2018) 

Ledelseskonsulent i MAUL A/S (2015 – 2016)

Ejer og erhvervspsykologisk konsulent i MB Consult (2014 – 2016)

Specialer

LVI – lederens versalitetsindeks

Ledelsesudvikling

Coaching og supervision

Det personlige lederskab

Udvikling af ledergrupper

Resiliens i organisationer og ledere

Trivsel og konfliktløsning

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast
magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.