fbpx

E-bog: Når krisen rammer

Af Johanne Grant, Louise Dinesen og Anika Mergen

Hvordan håndterer topledere organisatoriske kriser?

Denne e-bog dykker ned i de dybt personlige og professionelle erfaringer fra en række fremtrædende topledere, der har stået i spidsen for deres organisationer under kritiske kriser. Gennem dybdegående interviews og samtaler med erhvervspsykologerne Johanne Grant og Louise Dinesen afslører lederne de udfordringer, de stod overfor, de beslutninger de tog, og den læring de trak ud af disse ofte turbulente perioder.

Hent e-bogen: "Når krisen rammer"

Denne guide er baseret på disse erfaringer og oplevelser – tilsat nyeste teoretisk viden fra forskning i psykologi og ledelse. Resultatet er en række gode råd til lederen om, hvordan man henholdsvis fra et ledelsesmæssigt og et organisatorisk perspektiv kan håndtere kriser og skandaler før, under og efter, at de rammer lederen selv og hele organisationen.

Hent e-bogen ved at udfylde formlen nedenfor:

Denne guide er lavet til ledere og organisationer, der ønsker viden om, hvordan man håndtere en organisatorisk krise, eller til ledere og organisationer, der ønsker at gøre nogle forebyggende indsatser, så de undgår at havne i en organisatorisk krise

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kun tilgængelig for brugere

Dette indhold er kun tilgængeligt for brugere der er loggede

Navn
Adgangskode