fbpx

E-bog: Growth mindset

Af Rasmus Thy Grøn

Hvad er et growth mindset?

Med et growth mindset tror man på, at evner kan udvikles gennem indsats og vedholdenhed, modsat henviser et fixed mindset til overbevisningen om, at evner er medfødte og uforanderlige. Mindset handler altså grundlæggende om, hvordan vi forstår evner og udviklingsmuligheder.

Vores mindset har stor betydning for, hvordan vi tænker og ikke mindst handler. Om vi forstår evner som fastlåste eller foranderlige har indvirkning på, hvordan vi agerer i arbejdssammenhænge – særligt når vi oplever udfordringer eller modtager kritisk feedback fra andre. Personer med et fixed mindset opfatter evner som statistiske, hvilket fører til et ønske om at fremstå dygtig for enhver pris. Modsat opfatter personer med et growth mindset evner som foranderlige, hvilket fører til et ønske om at lære. Disse to grundlæggende forskellige måder at anskue evner på, påvirker særligt vores adfærd på fem områder.

Download vores E-bog “Growth mindset”, og få værktøjer til at øge troen på, at alle kan udvikle sig gennem innovation, diversitet og performance. 

Hent vores E-bog om Growth mindset

I denne korte e-bog får du svar på, hvad growth mindset teorien går ud på. Du får kendskab til, hvorfor mindset tilgangen har vundet så hurtigt indpas i kulturudvikling, og hvordan organisationer arbejder med growth mindset principperne. Derudover får du et par konkrete mindset-værktøjer, der kan bruges til at fremme en growth mindset kultur i din organisation – både som et led i ledelse, teams og organisationens praksisser men i høj grad også som et individuelt udviklingsredskab

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kun tilgængelig for brugere

Dette indhold er kun tilgængeligt for brugere der er loggede

Navn
Adgangskode