fbpx

E-bog: Hybride arbejdsformer

Af Rikke Lindekilde

Hvorfor er hybride arbejdsformer vigtige?

Den tid er forbi, hvor et arbejde er entydigt knyttet til et bestemt tidspunkt og sted. Processen med at finde frem til fremtidens fleksible og hybride arbejdsformerer kun lige begyndt. Det er spændende og udfordrende tider for organisationer. Helt grundlæggende spørgsmål om, hvordan vi designer vores hverdag og arbejdsliv, bliver stillet af både ledere og medarbejdere. Det gælder væsentlige temaer som den enkeltes frihed, autonomi, produktivitet, fleksibilitet, fællesskaber, trivsel, sundhed og forståelsen af ‘et arbejde’.

Hent 1. kapitel af Hybride arbejdsformer

Hybride arbejdsformer præsenterer centrale udfordringer og giver konkrete bud på, hvordan man bedst leder hybride og distribuerede arbejdsstyrker. Bag bogen står et stærkt forfatterhold af forskere, psykologer, konsulenter, ledere og medarbejdere, som med skarp faglig indsigt peger på relevante ledelsesmæssige fokusområder for fremtidige arbejdsformer. 

Hent første kapitel af bogen her og bliv introduceret til hybride arbejdsformer:

Hybride arbejdsformer er en bog til ledere, organisationer og medarbejdere, som ønsker inspiration og hjælp til at lykkes med de fleksible og hybride arbejdsformer, hvor medarbejderne ikke nødvendigvis sidder sammen fysisk.

Køb e-bogen her og bliv endnu klogere på hybride arbejdsformer:

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kun tilgængelig for brugere

Dette indhold er kun tilgængeligt for brugere der er loggede

Navn
Adgangskode