Har din organisation stadig en fax maskine? Sådan lykkes du med digital transformation

Vi kan ikke købe os til loyal arbejdskraft – men vi kan skabe en mere attraktiv arbejdsplads gennem god ledelse.

På dette webinar:

  • Bliver du introduceret til Design Thinking som en systematisk tilgang til at forstå, nedbryde og løse komplekse problemstillinger.

  • Får du indsigt i, og er parat til at tage en ny tilgang til effektfuld problemløsning i brug – hvor Design Thinking udgør rammen. Du er nu klar til at tage hul på dine komplekse problemer, med en helt anden indgangsvinkel – og hvorfor vente?

På webinaret møder du

Andreas Fricke Møller – Chefkonsulent i LEAD – Enter next level. Han har erfaring med brugen af nyeste digitale værktøjer til at skabe mere engagerende arbejdsmiljøer med fokus på indre motivation og empowerment, ligesom han har stærke kompetencer inden for virtuel facilitering. 

Hvad end du arbejder i den offentlige eller private sektor, er digitalisering et strategisk fokuspunkt. Og uanset om du skal digitalisere en hel forretningsmodel, eller finde ud af hvordan du bedst understøtter den offentlige velfærdsopgave med digitale løsninger, kan det være svært at få sin organisation til at arbejde systematisk med at drive digital udvikling. 

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

E-bog: Agil ledelse – at balancere evnen til både at understøtte og tage styring

Download vores E-bog “Agil Ledelse”, og bliv meget klogere på, hvad det vil sige at lede agilt, og hvorfor det er vigtigt at kunne mestre denne disciplin til at kunne håndtere fremtidens komplekse problemstillinger. 

Digital Transformation bliver desværre oftest et mål i sig selv, og vi digitaliserer for digitaliseringens skyld i stedet for at holde snuden i sporet og fokusere på at levere det bedste produkt, den bedste service eller den bedste velfærdsydelse til de kunder eller borgere, vi er sat i verden for at hjælpe.

Du får blandt andet:

  • Et overblik over kompleksiteten i digital udvikling – og hvordan du som leder og organisation kan navigere deri.
  • En forståelse for hvorfor digitalisering ikke kun handler om nye ideer og teknologier – men i lige så høj grad handler om forbedring af eksisterende teknologier
  • Konkrete værktøjer til at arbejde med digital udvikling i din organisation.

Hvordan kan LEAD hjælpe din organisation med agil ledelse?

Det er efterhånen alment anerkendt, at verden forandrer sig med stigende hast, og at dette stiller nye krav til at opbygge organisationer, der er i stand til at justere og skifte kurs efter behov.

Vi tilbyder forskningsbaseret viden og træning i en række essentielle værktøjer, som er testet i praksis og har dokumenteret effekt. Desuden lærer du, hvordan du skaber en agil og lærende kultur. Du får styrket din bagvedliggende selvindsigt og handlekompetence til at kunne lede din organisation og dit team ud fra opgaven – uafhængigt af personlige fordomme og præferencer.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler