Forandringsledelse – forskellige tilgange

Lad LEAD hjælpe med, at sætte retning for forandring af forskellige tilgange i din organisation.

Adskillige undersøgelser peger på, at det ikke altid er lige let at bedrive forandringsledelse.

Det kan være besværligt at sætte retning for forandringen, tydeliggøre hvad den betyder for den daglige opgaveløsning, skabe mening omkring behovet for forandringen og sikre ejerskab til forandringen – for blot at nævne nogle af de gængse udfordringer. I dette foredrag bliver du introduceret til de væsentligste udfordringer ved ledelse af forandringer, som danske og internationale undersøgelser peger på.   

Samtidig kan det være uklart, hvad organisatoriske forandringer konkret dækker over – og hvordan man kan skelne mellem forskellige typer af organisatoriske forandringer. I foredraget bliver du derfor introduceret til fem dimensioner ved forandringer knyttet til forandringens indhold, omfang, spændvidde, baggrund og gennemførelse, der vil give dig et nyttigt sprog til kategorisering af forskellige typer forandringer.   

Du introduceret til fem forskellige tilgange til ledelse af forandringer.
Forandringsledelse er nemlig ikke ”bare” forandringsledelse – her findes flere forskellige forståelser af, hvilken adfærd der er forbundet med at udøve forandringsledelse. Her kommer vi omkring den rationelle tilgang til forandringer, den humanistiske tilgang til forandringer, den behavioristiske tilgang til forandringer, den eksplorative tilgang til forandringer og den designmæssige tilgang til forandringer.  
Vi kan tilbyde afholdelse af 1 times foredrag eller en 3-timers workshop.
 
 

Hvem er målgruppen for dette foredrag?

  • Ledere 

Hvilken værdi skaber fordraget for din organisation?

Kendskab til de 5 væsentligste udfordringer forbundet med at lede forandringer  

Indblik i de fem dimensioner som forandringer kan variere på  

indblik i fem forskellige tilgange til ledelse af forandringer  

 

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til en af vores eksperter

Faglig direktør, Stifter

Chefkonsulent

Facilitering af processer i et organisationsperspektiv

God procesfacilitering kan være afgørende for succesen af ethvert projekt eller enhver forandring i en organisation. Ønsker du at være en god facilitator, er det vigtigt, at du evner at skabe en åben og tryg atmosfære, hvor deltagerne kan arbejde effektivt sammen for at nå det/de fælles mål. 

At mestre god og effektiv facilitering af processer er en vigtig kompetence, der kan hjælpe organisationen og dens projekter med at opnå succes med de opstillede mål.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Claus Elmholdt

Faglig direktør, Stifter

Mobil: +45 26 14 51 57
E-mail: ce@lead.eu