Certificering i effect-profilen

“Effect-profil” er et praksisnært udviklingsværktøj, der hjælper ledergrupper med at blive mere effektive. Ved at få udarbejdet en effect-profil får ledergruppen et værdifuldt billede af, hvor gode resultater de skaber, hvad der fungerer særligt godt, og hvor udviklingspotentialet ligger.

Få kompetencerne til at anvende en effect-profil i arbejdet med at udvikle effektive ledergrupper.

Det får du med certificering i effect-profilen

En af de store fordele ved at bruge effect-profilen i ledergruppeudvikling er, at det gør det muligt at bedrive forskningsbaseret udvikling. Det betyder større træfsikkerhed, samt at udviklingsforløbet kan skræddersyes specifikt til den enkelte ledergruppe med udgangspunkt i dens unikke udfordringer og potentialer.

Spar de dyre konsulenttimer, der går med afdækning af ledergruppens udfordringer, og start første konsulentdag med fuldt fokus på udvikling. Og lige så vigtigt minimeres ledergruppens samlede tidsforbrug, fordi afdækningsprocessen foregår ved hjælp af det elektroniske spørgeskema effect-profilen i stedet for på fælles seminarer eller workshops.

En anden helt afgørende fordel ved at bruge effect-profilen er, at det gør det muligt at designe et skræddersyet udviklingsforløb, der tager udgangspunkt i den enkelte ledergruppes unikke udfordringer via effect-profilens 27 forskningsbaserede faktorer. Det vil sige, at træfsikkerheden forøges.

Tæt kobling mellem teori og din konkrete hverdag

Dette uddannelsesforløb åbner op for deltagerens værktøjskasse og teorien bag effect. Kursusforløbet vil sikre, at du mestrer effect-profilen og anvendelsen af denne, således at du kan facilitere en effektiv ledergruppeudvikling.

Kurset tager udgangspunkt i en kobling mellem teori og praksis. Vi sikrer et større udbytte, og at både du og din organisation oplever en mærkbar effekt, når du kommer tilbage til dine daglige opgaver med ledegruppeudvikling.

Deltagerprofil

Som deltager i dette kursus kan du have mange forskellige jobtitler. Kurset henvender sig bl.a. til HR-medarbejdere, koordinatorer, konsulenter, projektledere, mellemledere og teamledere, som ønsker at forbedre en ledergruppes samarbejde.

Dit udbytte

 • Forståelse for effect-profilen og forskningen bag denne
 • Træning i anvendelse af effect-profilen til ledergruppeudvikling
 • Træning i anvendelse af effect-profilen til feedback
 • Træning i anvendelse af effect-profilen som interventionsmetode

Din organisations udbytte

 • Et skarpt blik for de resultater en ledergruppe kan og skal sikre – tilpasset det lederniveau gruppen er på
 • En intelligent ledergruppestruktur i organisationen med tydelige resultatkrav og klare formål
 • En stærk forståelse for hvordan der skabes effektive arbejdsprocesser og gode forudsætninger for ledergruppen – tilpasset topchefgrupper, mellemledergrupper eller frontlinjeledergrupper
Jeff medarbejder i LEAD

Nysgerrig på mere?

Vi kan hjælpe med tilmelding, hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller bare gerne vil høre mere. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt. 

Uddannelses opbygning og pris

“Effect-profil” er et praksisnært udviklingsværktøj, der hjælper ledergrupper med at blive mere effektive. Ved at få udarbejdet en effect-profil får ledergruppen et værdifuldt billede af, hvor gode resultater de skaber, hvad der fungerer særligt godt, og hvor udviklingspotentialet ligger.

Få kompetencerne til at anvende en effect-profil i arbejdet med at udvikle effektive ledergrupper.

Certificeringen koster:

Certificering i effect-profilen – online kursus. Pris: 9.500 kr. + moms.

 

MODUL 1

 • Introduktion til effect-profilen

 • Introduktion til forskningen bag effect.profilen

 • Introduktion til effect-analysen

MODUL 2

 • Træning i anvendelse af effect-profilen til ledergruppeudvikling

 • Træning af feedback i effect-profilen

 • Træning i anvendelse af effect-profilen som interventionsmetode

Virksomheder som har taget certificeringen ved LEAD

Download vores uddannelsesmateriale

Udfyld nedenstående formular og modtag den fulde beskrivelse af uddannelsesforløbet.

Mød din underviser

Kurset er udviklet og styret af Rasmus Thy Grøn fra LEAD.

Rasmus er en af LEADs primære eksperter på Leadership Pipeline og ledergruppeudvikling. Han arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og konsultering af private og offentlige organisationer.

Rasmus arbejder typisk med design af større ledelsesudviklingsforløb, og han har i de seneste år arbejdet indgående med Leadership Pipeline bl.a. i forbindelse med udvikling af ledelsesgrundlag, talentudvikling og strategisk HR. Rasmus er en af hovedforfatterne til den nye bog ”Den Offentlige Leadership Pipeline 2 – ledelseskraft til en ny tid”.

Derudover har Rasmus massiv erfaring med ledergruppeudvikling i både private og offentlige organisationer og har udgivet adskillige artikler om emnet. Endelig har Rasmus de seneste år arbejdet med agilitet og udvikling af agile arbejdsmetoder med særligt fokus på den offentlige sektor.

Rasmus er erhvervs-Ph.d. stipendiat ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet, hvor han bl.a. forsker i, hvilken betydning vores mindset har for organisatorisk læring og performance.

Medarbejdere i LEAD - Lukas og Jeff

Tilmeld dig uddannelsen her

Udfyld nedenstående formular, så vil vores rådgivere, Jeff og Lukas, tage hånd om din tilmelding til uddannelsen.. 

De står selvfølgelig også til rådighed hvis du har behov for uddybende spørgsmål.