fbpx

Certificering i effect-profilen

“Effect-profil” er et praksisnært udviklingsværktøj, der hjælper ledergrupper med at blive mere effektive. Ved at få udarbejdet en effect-profil får ledergruppen et værdifuldt billede af, hvor gode resultater de skaber, hvad der fungerer særligt godt, og hvor udviklingspotentialet ligger.

Tilmeld dig vores online certificeringskursus, og få kompetencerne til at anvende en effect-profil i arbejdet med at udvikle effektive ledergrupper.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, og bliv ringet op af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller booke en plads.

Tæt kobling mellem teori og din konkrete hverdag

Dette uddannelsesforløb åbner op for deltagerens værktøjskasse og teorien bag effect. Kursusforløbet vil sikre, at du mestrer effect-profilen og anvendelsen af denne, således at du kan facilitere en effektiv ledergruppeudvikling.

Kurset tager udgangspunkt i en kobling mellem teori og praksis. Vi sikrer et større udbytte, og at både du og din organisation oplever en mærkbar effekt, når du kommer tilbage til dine daglige opgaver med ledegruppeudvikling.

Deltagerprofil

Som deltager i dette kursus kan du have mange forskellige jobtitler. Kurset henvender sig bl.a. til HR-medarbejdere, koordinatorer, konsulenter, projektledere, mellemledere og teamledere, som ønsker at forbedre en ledergruppes samarbejde.

Pris

Certificering i effect-profilen – online kursus. Pris: 9.500 kr. + moms.

Dit udbytte

 • Forståelse for effect-profilen og forskningen bag denne
 • Træning i anvendelse af effect-profilen til ledergruppeudvikling
 • Træning i anvendelse af effect-profilen til feedback
 • Træning i anvendelse af effect-profilen som interventionsmetode

Din organisations udbytte

 • Et skarpt blik for de resultater en ledergruppe kan og skal sikre – tilpasset det lederniveau gruppen er på
 • En intelligent ledergruppestruktur i organisationen med tydelige resultatkrav og klare formål
 • En stærk forståelse for hvordan der skabes effektive arbejdsprocesser og gode forudsætninger for ledergruppen – tilpasset topchefgrupper, mellemledergrupper eller frontlinjeledergrupper

Det får du ud af kurset

En af de store fordele ved at bruge effect-profilen i ledergruppeudvikling er, at det gør det muligt at bedrive forskningsbaseret udvikling. Det betyder større træfsikkerhed, samt at udviklingsforløbet kan skræddersyes specifikt til den enkelte ledergruppe med udgangspunkt i dens unikke udfordringer og potentialer.

Spar de dyre konsulenttimer, der går med afdækning af ledergruppens udfordringer, og start første konsulentdag med fuldt fokus på udvikling. Og lige så vigtigt minimeres ledergruppens samlede tidsforbrug, fordi afdækningsprocessen foregår ved hjælp af det elektroniske spørgeskema effect-profilen i stedet for på fælles seminarer eller workshops.

En anden helt afgørende fordel ved at bruge effect-profilen er, at det gør det muligt at designe et skræddersyet udviklingsforløb, der tager udgangspunkt i den enkelte ledergruppes unikke udfordringer via effect-profilens 27 forskningsbaserede faktorer. Det vil sige, at træfsikkerheden forøges.

Modul 1

 • Introduktion til effect-profilen
 • Introduktion til forskningen bag effect-profilen
 • Introduktion til effect-analyse

Modul 2

 • Træning i anvendelse af effect-profilen til ledergruppeudvikling
 • Træning af feedback i effect-profilen
 • Træning i anvendelse af effect-profilen som interventionsmetode

Pris

11.900 kr. ex. moms

Undervisningsmateriale

Du får udleveret alt undervisningsmateriale i form af artikler, redskaber og skabeloner, som løbende vil blive uddelt til kursisterne.

 • To undervisningsdage struktureret som to moduler
 • Undervisningsmaterialer, redskaber, skabeloner

Mød din underviser

Kurset er udviklet og styret af Rasmus Thy Grøn fra LEAD.

Rasmus er en af LEADs primære eksperter på Leadership Pipeline og ledergruppeudvikling. Han arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og konsultering af private og offentlige organisationer.

Rasmus arbejder typisk med design af større ledelsesudviklingsforløb, og han har i de seneste år arbejdet indgående med Leadership Pipeline bl.a. i forbindelse med udvikling af ledelsesgrundlag, talentudvikling og strategisk HR. Rasmus er en af hovedforfatterne til den nye bog ”Den Offentlige Leadership Pipeline 2 – ledelseskraft til en ny tid”.

Derudover har Rasmus massiv erfaring med ledergruppeudvikling i både private og offentlige organisationer og har udgivet adskillige artikler om emnet. Endelig har Rasmus de seneste år arbejdet med agilitet og udvikling af agile arbejdsmetoder med særligt fokus på den offentlige sektor.

Rasmus er erhvervs-Ph.d. stipendiat ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet, hvor han bl.a. forsker i, hvilken betydning vores mindset har for organisatorisk læring og performance.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.