Foredrag om
ledelse i den digitale jungle

Foredraget tager udgangspunkt i bogen: Ledelse i den digitale jungle, af Per Eeg

Hvordan kan offentlige ledere forblive relevante i en stadig mere digital verden?

Det er dette spørgsmål som danner grundlag for dette foredrag.

Danmark er et af de bedste lande i verden til digitalisering. Desværre oplever alt for mange ledere stadig, at it og digitalisering udgøres af en jungle af uklare begreber og uforståelige teknologier. Foredraget om ledelse i den digitale jungle henvender sig til dig, der er leder i den offentlige sektor, og som savner en tilgængelig og forståelig tilgang, der kan hjælpe dig med at lede digitalisering. 

Hvilke kompetencer har du brug for?

Forudsætningen for at lykkes er, at lederne forstår egen rolle, tilegner sig et rigere sprog om digitalisering og mestrer fire kompetencer: 

  • Nysgerrighed
  • Usikkerhedshåndtering
  • Eksekveringsevne
  • Tillid.


Til sammen danner kompetencerne akronymet NUET, som er nemt at huske, forstå og benytte i en kompleks hverdag.
 

Foredraget er rigt på praktiske eksempler og illustrative citater fra ledere, der har taget NUET til sig. 

Foredragets rammer

Målgruppen er alle offentlige ledere, og foredraget målrettes jeres domæne og organisation
uanset om det er en styrelse, en kommune, et hospital eller noget fjerde. 

Udbytte af foredraget

Du får forståelse for roller og sprog i digitaliseringen. Hvad du skal mestre, og hvad du ikke behøver at kunne. Du får forståelse for, hvorfor og hvordan du kan bruge helt almindelige ledelseskompetencer til at lede digitalisering. Hvad enten det er et transformerende projekt eller hverdagsdigitaliseringen i jeres eksisterende it-systemer. 

Foredraget kobler ledelseslitteratur med litteratur om digitalisering og viser, hvordan ledelse af digitalisering kan blive en integreret del af organisationens samlede ledelsesgrundlag. Foredraget er rigt på praktiske eksempler og citater fra ledere på alle niveauer. 

Foredraget giver jer ahaoplevelser i forhold til jeres egen ledelse af digitalisering og bidrager til en højere digital modenhed og større ledelsesmæssig forståelse for at lede digitalisering af kerneopgaverne. 

Find vej i den digitale jungle

Mange ledere har svært ved at finde sig tilpas i ledelsen af digitalisering. De ser det som en teknisk disciplin, der hænger dårligt sammen med deres daglige, faglige ledelse.

Med bogen ”Ledelse i den digitale jungle” ønsker Per Eeg at hjælpe disse ledere videre – og guide dem til at finde deres egen vej gennem den digitale jungle af muligheder og udfordringer.

Bogen henvender sig særligt til dig, der er leder i den offentlige sektor, og som savner en tilgængelig og forståelig håndbog, der kan hjælpe dig med at lede digitalisering.
Måske oplever du en usikkerhed, når du bevæger dig ind i den digitale jungle. Årsagen kan være manglende viden eller et indforstået og vanskeligt fagsprog, som monopoliserer viden i it-afdelingen og hos leverandøren

Kontakt mig og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig

Ønsker du mere viden om foredraget om ledelse i den digitale jungle og savner du en tilgængelig og forståelig tilgang, der kan hjælpe dig med at lede digitalisering?

Så kontakt Per allerede i dag, så  skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Per Gulløv Lundh Eeg

Partner og områdedirektør

Mobil: +45 40 11 66 61
E-mail: pe@lead.eu

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.