Christian Nyvang Qvick: Værdier – retoriske platheder eller tydelige adfærdsmarkører?

Podcast

Værdier – retoriske platheder eller tydelige adfærdsmarkører?

Værdier er populært sagt den interne facitliste for god adfærd i jeres organisation. Men hvorfor skal I overhovedet have et værdigrundlag? Og hvad skal I have blik for, når I udvikler et værdigrundlag? Det er nogle af de spørgsmål du får svar på i denne podcast, hvor vi går i dybden med, hvordan I får udviklet et komplet og nuanceret værdigrundlag, der kan være med til at ”sætte rammen” for jeres ansattes gøren og laden. I podcasten bliver du introduceret til de væsentlige indsigter fra forskningen i værdibaseret ledelse. Her skal vi blandt andet se på det ideelle antal værdier, vigtigheden af at værdierne er balancerede, behovet for at værdierne bliver identitetspåvirkende og behovet for at tydeliggøre værdiernes modsætning, så værdigrundlaget får ”kant” og ikke blot bliver udtryk for en samling plusord, som ingen kan erklære sig uenige i. Kort sagt får du indblik i, hvilke opmærksomhedspunkter du skal have blik for, når I skal udvikle, uddybe, udmønte og udleve værdier – så værdierne ender som tydelige adfærdsmarkører snarere end retoriske platheder.

Hvordan kan LEAD hjælpe med Implementering & Forandringsledelse?

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig. Derfor er det vigtig, at du som leder, har redskaber i værktøjskassen. På vores uddannelse, får du alle de bedste redskaber til at lykkedes med dine implementeringer. Du medbringer din egen case, som vi hjælper dig med at løse, og følger løbende op på dine fremskridt. 

Vores implementeringsteam består af 7 konsulenter i alt, der alle har forskellig baggrund og kompetenceprofil, hvilket giver dig en mere varieret undervisning. 

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.