Implementering & Forandringsledelse

Få succes med din implementering: 8-dages uddannelse i implementering og forandringsledelse.

Bliv undervist af Danmarks førende forskere og få den nyeste viden og praksiserfaring indenfor implementering.

Book direkte eller bliv ringet op af rådgiver.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller booke en plads.

På uddannelsen får du:

 • Den bedste og mest aktuelle viden om implementering
 • Forståelse for principperne bag vellykket implementering
 • Effektive teorier, metoder og værktøjer til at lykkes med implementering
 • Tæt kobling til hverdagen: Vi arbejder med jeres egne indsatser, som du løbende vil få feedback på. Dermed sikrer vi en mærkbar og målbar effekt for din opgaveløsning.

Deltagerprofil

Kurset er både for ledere og medarbejdere, der ønsker indsigt i og praksisarbejde med forandringsledelse. Den er relevant for dig, der arbejder med opgaver, som kræver proces- og målforståelse, værktøjer og metoder til at lede implementeringsprocesser.

Målgruppen er udviklings- og specialkonsulenter, HR-medarbejdere, koordinatorer, konsulenter, projektledere, mellemledere og teamledere.

Få tilsendt uddybende materiale omkring kurset nedenfor.Uddannelsen er for ledere og medarbejdere, der ønsker at specialisere sig i implementering og eksekvering. Den er relevant for dig, der arbejder med udviklings- og implementeringsopgaver, som kræver proces- og målforståelse, værktøjer og metoder til at lede implementeringsprocesser.

Målgruppen er udviklings- og specialkonsulenter, HR-medarbejdere, koordinatorer, konsulenter, projektledere, mellemledere og teamledere.

Implementering er lederens sværeste opgave

Implementering er svært. Kravene er mange og meget er vigtigt.

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig.

I videoen kan du høre mere om, hvordan vores uddannelse hjælpe dig og din organisation med at realisere jeres strategier, beslutninger eller tiltag.

Tæt kobling mellem teori og din konkrete hverdag

Kurset består af en intensiv vekselvirkning mellem korte oplæg, sprintinspireret casearbejde i mindre teams og refleksionsøvelser.

Du vil løbende få mulighed for at reflektere over din egen ledelsesstil i praksis, og bringe din egen praksis i spil, så du kan få hjælp til din konkrete udfordring.

 

Datoer - København

Overgaden Oven Vandet 10, 2. sal, 1415 København K

 • Modul 1: 29.09.2022 & 30.09.2022
 • Modul 2: 16.11.2022 & 17.11.2022
 • Modul 3: 24.01.2023 & 25.01.2023
 • Modul 4: 02.03.2023 & 03.03.2023

Datoer - Aarhus

Vestergade 43, 8000 Aarhus: 

 • Modul 1: 21.03.2023 & 22.03.2023
 • Modul 2: 15.05.2023 & 16.05.2023
 • Modul 3: 07.09.2023 & 08.09.2023
 • Modul 4: 02.10.2023 & 03.10.2023

Pris

39.900,- pr. deltager ex. moms.

4 moduler/8 undervisningsdage

Uddannelsen er en hybriduddannelse, hvor du som deltager på hvert enkelt modul kan vælge enten at møde fysisk op på dagen eller tage modulet online.

 

Mød dine undervisere

Implementering er svært og de fleste organisation mislykkedes i deres oversættelse fra flotte strategier til konkret adfærd. 

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig. Derfor er det vigtig, at du som leder, har redskaber i værktøjskassen. På vores uddannelse, får du alle de bedste redskaber til at lykkedes med dine implementeringer. Du medbringer din egen case, som vi hjælper dig med at løse, og følger løbende op på dine fremskridt. 

I videoerne her på siden har vi samlet et par eksempler på de redskaber du vil blive præsenteret for på vores uddannelse. Just, Torsten, Kaare og Mickey repræsenterer mange års erfaring indenfor implementering, og anses for at være blandt de dygtigste specialister på området i Danmark. 

Vores implementeringsteam består af 7 konsulenter i alt, der alle har forskellig baggrund og kompetenceprofil, hvilket giver dig en mere varieret undervisning. 

Sådan sikrer du en succesfuld implementering med "Implementeringstrappen"

Når du vil lykkes med implementering af strategier, reformer, politikker og projekter i den offentlige sektor. Hos LEAD arbejder vi med “Implementeringstrappen”, der bryder vejen mod den succesfulde implementering op i fire trin. Modellen er bygget på forsknings- og praksiserfaringer.

Formålet med “Implementeringstrappen” (Justesen 2019) er at give dig, der er beslutningstagere eller projektledere eller ledere i en kommune og region, en grundlæggende viden om, hvad der skal til for at sikre succesfuld implementering, samt at bidrage med et værktøj, som gør det muligt at vurdere, hvordan der skal arbejdes konkret for at lykkes med implementering af en given reform, politik, projekt eller strategien, som du måtte være ansvarlig for. En afgørende grund til, at du bør tage udgangspunkt i IMPLEMENTERINGSTRAPPEN i dit arbejde er, at det giver dig mulighed for at få overblik over, hvilke effekter som faktisk er mulige at opnå.

 

E-bogen giver dig indsigt i Implementeringstrappens fire trin:

 

 1. Lancering
 2. Kompetenceudvikling
 3. Forandringsledelse
 4. Transformation
Derudover får du også: 
 • En gratis projektlederplan, som giver overblik over jeres nuværende position og behov.
 • Gode råd, der får jer godt fra start!

Læs en af vores mange artikler omkring implementering

Du kan tilmelde dig et af vores seminarer eller webinarer, hvor vi præsenterer den nyeste forskning indenfor ledelse- og organisationsudvikling.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.