Just Bendix Justesen: Implementering i den offentlige sektor

Podcast

Just Bendix Justesen: Implementering i den offentlige sektor

Det er langt fra, at en reform kommer ud, til den bliver til bedre velfærd,

Arbejdet med implementeringer i det offentlige er ofte komplekst. Så hvordan får man de gode intentioner hele vejen fra Christiansborg og ud i virkeligheden? Eksempelvis kalder psykiatrireformen på rekruttering og fastholdelse, samt bedre behandlingsmuligheder for mennesker med sindslidelser, men hvordan dette til at ske i praksis.

Lyt med i denne podcast, hvor Direktør i LEAD, Just Bendix Justesen, fortæller om skridtet, fra at lancerer til at implementerer, når man arbejder med reformimplementeringer i den offentlige sektor.

Hvordan kan LEAD hjælpe med Implementering & Forandringsledelse?

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig. Derfor er det vigtig, at du som leder, har redskaber i værktøjskassen. På vores uddannelse, får du alle de bedste redskaber til at lykkedes med dine implementeringer. Du medbringer din egen case, som vi hjælper dig med at løse, og følger løbende op på dine fremskridt. 

Vores implementeringsteam består af 7 konsulenter i alt, der alle har forskellig baggrund og kompetenceprofil, hvilket giver dig en mere varieret undervisning. 

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler