Kaare Pedersen og Michael Søby Andersen: Digital Implementering | KOMBIT

Podcast

Kaare Pedersen og Michael Søby Andersen: Digital Implementering | Mie Holmsgaard Rasmussen | KOMBIT

Kender du det, at man har lavet en god og gennemarbejdet implementeringsplan, og alligevel opstår der hele tiden bump på vejen?

Det oplevede Mie Holmsgaard, implementeringschef i KOMBIT, da den nye store løsning, Kommuners Sygedagpengesystem(KSD) skulle rulles ud. Hvad gør man, når implementeringsplanen ikke virker, og man som projektleder opdager, at den nye tekniske løsning udfordrer mange andre ting end blot det tekniske?

Det snakker chefkonsulenterne i LEAD, Kaare Pedersen og Michael Søby Andersen, med Mie Holmsgaard om, i andet afsnit af LEADknowleds podcastserie om implementering. Lyt med her eller find LEADknowledge-serien dér, hvor du normalt hører dine podcasts.

Hvordan kan LEAD hjælpe med Implementering & Forandringsledelse?

Vi ved fra forskning og praksis, at mange tiltag mislykkes. Selv en god beslutning giver et dårligt resultat, hvis implementeringen er dårlig. Derfor er det vigtig, at du som leder, har redskaber i værktøjskassen. På vores uddannelse, får du alle de bedste redskaber til at lykkedes med dine implementeringer. Du medbringer din egen case, som vi hjælper dig med at løse, og følger løbende op på dine fremskridt. 

Vores implementeringsteam består af 7 konsulenter i alt, der alle har forskellig baggrund og kompetenceprofil, hvilket giver dig en mere varieret undervisning. 

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Event tilmelding

tekst

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler