fbpx

Cecilie Schultz Pedersen

Erhvervspsykolog og Chefkonsulent
Cand.Psych

E-mail: cp@leau.eu

Cecilie Schultz Pedersen

Cecilie er erhvervspsykolog og har gennem knap et årti som ekstern og intern konsulent og leder hos en stor international IT virksomhed tilegnet sig omfattende erfaring inden for erhvervspsykologien herunder med ledelse og udvikling af det psykiske arbejdsmiljø, coaching samt leder- og organisationsudvikling.

I 2021 opnåede Cecilie en plads på den anerkendte Berlingske Top 100 liste for sit arbejde med stressforebyggelse og trivsel.

Cecilie har også arbejdet en del med psykologisk tryghed, hvor hun er certificeret i værktøjet The Organizational Scan. Cecilie anvender også diverse psykometristiske værktøjer og personlighedstests i sit arbejde med både individer og teams og ligeledes har hun udviklet assessment centre til både rekruttering og udvikling.  

Cecilie har udviklet globale lærings- og udviklingsprogrammer med titusindvis af deltagere og formår således at skabe forløb der kan fænge brede målgrupper. Cecilie er således en sikker facilitator og oplægsholder om der er 10, 100 eller 1000 deltagere.   

I kraft af sin internationale erfaring veksler Cecilie sikkert mellem dansk og engelsk i sit arbejde.

Bliv kontaktet af Cecilie

Udfyld formularen, så kontakter Cecilie dig hurtigst muligt.

Udvalgte publikationer

Podcasts