Anne Kirstine Bach Kristensen

Ledelseskonsulent
Cand.psych.

E-mail: akk@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Anne Kirstine

Anne Kirstine Bach Kristensen

Anne Kirstine er psykolog og ledelseskonsulent i LEAD – enter next level, hvor hun arbejder med ledelses- og organisationsudvikling med særligt fokus på arbejdet med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Dette gør hun på tværs af sektorer og brancher. 

Gennem undervisning, facilitering, rådgivning og individuel coaching arbejder Anne Kirstine med, hvordan man som medarbejder, leder, team og organisation kan opbygge en styrket samarbejdskultur præget af høj psykologisk tryghed, feedback og læring. I forbindelse hermed har Anne Kirstine altid fokus på, hvordan dette arbejde bidrager til højere trivsel, motivation, effektivitet og bedre resultater samt understøtter tiltrækning og tilknytning til arbejdspladsen til gavn for både individet og organisationen.

 

Dertil har Anne Kirstine også erfaring med forløb, hvor ledere og organisationer systematisk arbejder med identificering, håndtering og forebyggelse af stress og mistrivsel.

 

Som ledelseskonsulent varetager Anne Kirstine blandt andet:

 

  • Oplæg og workshops med fokus på at inspirere, motivere og støtte teams, enheder og organisationer i deres udviklingsforløb, ud fra en vekselvirkning mellem den nyeste viden indenfor faget, erfaringsudvekslinger, drøftelser og konkrete værktøjer 
  • Individuelle coachingforløb med fokus på det personlige lederskab, ledelsesindflydelse og ledelsesudvikling
  • Undervisning og projektledelse på flere større lederudviklingsprogrammer herunder FLIPA (Frivillig Lederuddannelse i Psykisk Arbejdsmiljø), FUPA (Den Fælles Uddannelse i Psykisk Arbejdsmiljø), samt Uddannelsen i Ledelse af Psykisk Arbejdsmiljø for kommunale ledere.
  • Udvikling af indsatspakker og værktøjer til støtte for ledere og organisationer i deres arbejde med ledelsesudvikling og styrkelse af det psykiske arbejdsmiljø.

 

Videre projektleder Anne Kirstine det interne faglige område Psykisk Arbejdsmiljø og Trivsel, og er på vej til at få sin autorisation som psykolog.

Bliv kontaktet af Anne Kirstine

Udfyld formularen, så kontakter Anne Kirstine dig hurtigst muligt.

Erhvervserfaring

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2023 – )
Projektkonsulent i LEAD – enter next level (2020 – 2023)
Psykologhuset Park Allé (2018 – 2020)

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler