fbpx

Ledelse i kriser og skandaler

Lad LEAD hjælpe med, at forebygge stress på arbejdspladsen.

Ledere bliver i stigende grad stillet overfor at skulle håndtere pludseligt opståede kriser og negative hændelser, der forstyrrer den daglige drift og udvikling i organisationen.

De pludseligt opståede kriser og negative hændelser forstyrrer den daglige drift og udvikling i organisationen. Disse hændelser kan komme udefra, som vi så det med COVID-19-pandemien, men de kan også komme inde fra organisationen i form af skandaler, krænkelsesager eller lignende.

Når organisatoriske kriser som disse opstår, er lederens håndtering afgørende for, hvordan organisationen klarer sig igennem krisen. Håndteringen har samtidig ofte stor betydning for lederens arbejdsliv, videre karriere og ledelsesmæssige udvikling.

Den afgørende håndtering og ledelse i kriser og skandaler

Vi kan tilbyde afholdelse af 1 times foredrag, med fokus på hvordan du som leder bør være forberedt på at kunne håndtere den svare tid, når en kriser rammer – både for din egen skyld, for din organisations resultater og overlevelse.

Hvem er målgruppen for dette foredrag?

  • Foredraget er for topledere, ledere og HR-konsulenter.

Hvilken værdi skaber fordraget for din organisation?

Foredraget klæder ledere på til både at forebygge, håndtere og lære af kriser, så de udviklingsmuligheder, der ligger i kriser ikke går tabt.  

Foredraget klæder på til at kunne navigere i kriser, der kommer ‘indefra’, såsom skandaler, hvor en organisation rammes massivt af ekstern pres og kritik.

Giver indsigt både i individuel håndtering og læringsmuligheder, men særligt også mulighederne i at lære af kriser både ledelsesmæssigt og organisatorisk.