Ledelse i kriser og skandaler

Lad LEAD hjælpe med, at forebygge stress på arbejdspladsen.

Ledere bliver i stigende grad stillet overfor at skulle håndtere pludseligt opståede kriser og negative hændelser, der forstyrrer den daglige drift og udvikling i organisationen.

De pludseligt opståede kriser og negative hændelser forstyrrer den daglige drift og udvikling i organisationen. Disse hændelser kan komme udefra, som vi så det med COVID-19-pandemien, men de kan også komme inde fra organisationen i form af skandaler, krænkelsesager eller lignende.

Når organisatoriske kriser som disse opstår, er lederens håndtering afgørende for, hvordan organisationen klarer sig igennem krisen. Håndteringen har samtidig ofte stor betydning for lederens arbejdsliv, videre karriere og ledelsesmæssige udvikling.

Den afgørende håndtering og ledelse i kriser og skandaler

Vi kan tilbyde afholdelse af 1 times foredrag, med fokus på hvordan du som leder bør være forberedt på at kunne håndtere den svare tid, når en kriser rammer – både for din egen skyld, for din organisations resultater og overlevelse.

Hvem er målgruppen for dette foredrag?

  • HR-ansvarlige – både ledere og konsulenter med ansvar for medarbejder-og organisationsudvikling.
  • Ledere på alle niveauer med ansvar for personale og det daglige ansvar for udvikling af de ansatte i organisationen.

Hvilken værdi skaber fordraget for din organisation?

Foredraget klæder ledere på til både at forebygge, håndtere og lære af kriser, så de udviklingsmuligheder, der ligger i kriser ikke går tabt.  

Foredraget klæder på til at kunne navigere i kriser, der kommer ‘indefra’, såsom skandaler, hvor en organisation rammes massivt af ekstern pres og kritik.

Giver indsigt både i individuel håndtering og læringsmuligheder, men særligt også mulighederne i at lære af kriser både ledelsesmæssigt og organisatorisk.

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til en af vores eksperter

Faglig direktør, Stifter

Forretningsdirektør, Stifter

Administrerende direktør og stifter

Har du en tikkende bombe I din organisation?

Har du en potentiel skandale i din organisation, som du har lukket øjnene for alt for længe? Er du måske selv en del af problemet?

Så er det på tide at få bomben desarmeret. For den vil gå af før eller siden, og hvis du ikke har handlet proaktivt, så bliver det meget værre.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Claus Elmholdt

Faglig direktør, Stifter

Mobil: +45 26 14 51 57
E-mail: ce@lead.eu