Foredrag om hybride arbejdspladser

Lad LEAD hjælpe med, at få sammenhængskraft om ledelse af hybride teams og arbejdsformer.

Hvad er hybride arbejdspladser?

I en tid præget af teknologisk udvikling og forandring har begrebet ‘hybride arbejdspladser’ gjort sit indtog i den moderne arbejdskultur. Men hvad betyder det egentlig at have en hybrid arbejdsplads?

Den hybride arbejdsplads kombinerer det bedste fra to verdener: det fysiske kontormiljø og fjernarbejde. Dette betyder, at medarbejdere ikke længere er bundet til et fast kontor, men i stedet kan arbejde fra forskellige lokationer – hjemmet, caféer, coworking spaces eller endda fra andre lande. Teknologiske fremskridt inden for cloud-tjenester, videokonferencer og digitale kommunikationsværktøjer har gjort denne blanding af arbejdsformer mulig.

Udbytte af foredraget om hybride arbejdspladser

I dette foredrag får du et indblik i viden om hybride arbejdspladser og teams, samt de ledelsesværktøjer der skal til for at lede medarbejdere i hybride organisationer.

I løbet af foredraget svares der på hvad der er medarbejdernes vigtigste behov, når de arbejder under disse vilkår, og hvordan lederne imødekommer disse behov i en digitalt medieret ledelsesrelation. Lederne får konkrete værktøjer til at lede medarbejderne og skabe sammenhængskraft, sammen med den nyeste forskningsbaserede viden om ledelse af hybride teams og arbejdsformer.
  • Hvad kendetegner hybride arbejdsformer?
  • Hvordan påvirker de asymmetriske & hybride arbejdsbetingelser engagement, opgaveløsning og teamsamarbejdet?
  • Hvordan kan man bedst understøtte engagement, effektiv opgaveløsning samt teamsamarbejdet i hybride teams?
  • Hvilke ændringer/tiltag kan jeg sætte i værk for at styrke min ledelse under disse vilkår?

Foredragets rammer

Vi kan tilbyde afholdelse af 1-2 timers foredrag af en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Dette foredrag leveres både som webinarer, såvel som med fysisk optræden efter jeres ønske og behov, og opføres gerne på både dansk og engelsk.

Hvem er målgruppen for dette foredrag?

Dette foredrag tilbydes til ledere og medarbejdere.

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til en af vores eksperter

Vil du facilitere effektive onlinemøder og værdiskabende processor?

Få 6 gode råd til virtuel facilitering

En ting er at afholde et virtuelt møde, men langt mere udfordrende er det at skabe effektive virtuelle møder, som opleves både nærværende og værdiskabende.

De fleste virksomheder og organisationer er blevet vant til at kommunikere over digitale platforme som Zoom eller Microsoft Teams, ligesom de fleste har erfaring med at afholde møder online. Men hvad så nu? Kan det lade sig gøre at tage de svære samtaler og facilitere længerevarende processer virtuelt?

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Claus Elmholdt

Faglig direktør, Stifter

Mobil: +45 26 14 51 57
E-mail: ce@lead.eu