fbpx

Katrine Bastian

Chefkonsulent
Cand.Psych.Aut

E-mail: kbm@lead.eu

Katrine Bastian

Katrine har stærke kompetencer inden for ledelses- og organisationsudvikling, proceskonsultation og coaching. Hun har 10 års erfaring med at udvikle og gennemføre forandringer. Både blandt ledere, ledelsesteams, afdelinger og organisationer – og altid med udgangspunkt i den enkelte leders, teamets og organisationens styrker og potentialer.

Som chefkonsulent trækker Katrine på massiv erfaring fra mange felter af erhvervspsykologien. Det inkluderer blandt andet:

  • Individuelle ledercoachingforløb med fokus på det personlige lederskab og ledelsesudvikling
  • Utallige forløb for lederteams, der ønsker at udnytte deres indbyrdes synergi og skabe bedre resultater gennem større intern sammenhæng
  • Forløb for organisationer, hvor Katrine har fokus på at styrke både arbejdsmiljø og samarbejde gennem udviklingen af organisationens læringskultur.

Katrine er kendt for at skabe tillidsfulde relationer til hendes kunder og samarbejdspartnere – og hun er optaget af at inddrage sin praktiske erfaring og sin interesse for at formidle teoretisk viden, så det kan kobles til organisationens strategiske behov og konkrete praksis. Derigennem sikrer hun, at hun og kunden sammen kan skræddersy de bedste forløb, som bringer den ønskede refleksion, udvikling og ændrede adfærd med sig.

Katrine inddrager ofte 360-graders profil- og assessment-værktøjer i lederudviklingsforløb, samt teamprofiler som effect-profilen og 5B – Five Behaviours of a Cohesive Team, i arbejdet med ledergruppeudvikling. På den måde får både den enkelte leder og teamet et konkret udgangspunkt der sikrer, at udviklingsforløbets indsatsområder er funderet i behovene fra de mest centrale medspillere og samarbejdspartnere i organisationen.

Bliv kontaktet af Katrine

Udfyld formularen, så kontakter Katrine dig hurtigst muligt.

Erhvervserfaring

Chefkonsulent i LEAD – enter next level (2019 – )

Erhvervspsykologisk konsulent i IMPAQ (2017 – 2019)

Selvstændig konsulent i Katrine Bastian Meiner – Organisationspsykologi (2015 – 2017)

Erhvervspsykologisk konsulent i SundTrivsel A/S (2011 – 2015)

Klinisk psykolog i Milos (2009 – 2011)

Konsulent i PPR Frederikssund (2007 – 2009)

Specialer

Individuel ledelsesudvikling

Ledergruppeudvikling

Arbejdsmiljøudvikling

 

Podcasts