“Hybride arbejdsformer” af Rikke Lindekilde er denne måneds bog i DANSK HR-magasinet Ledelse i Udvikling!

Vi er begejstrede for at meddele, at Rikke Lindekildes seneste bog, “Hybride arbejdsformer”, er blevet udvalgt som månedens bog i DANSK HR-magasinet Ledelse i Udvikling. Dette er en velfortjent anerkendelse af Lindekildes ekspertise inden for moderne arbejdsformer og hendes bidrag til HR-faget.

“Hybride arbejdsformer” er en banebrydende bog, der udforsker den stigende tendens til hybridt arbejde, hvor medarbejdere kombinerer fjernarbejde og traditionelt kontorarbejde. Bogen giver en dybdegående analyse af de udfordringer og muligheder, der opstår ved denne arbejdsform og giver HR-fagfolk og ledere praktiske værktøjer til at implementere og optimere hybridarbejdsmodeller.

Rikke har 17 års erfaring som erhvervspsykolog fra både offentlige og private virksomheder herunder EU, Aarhus Universitet, Grundfos, LEGO og Team Danmark, hvor hun har arbejdet på tværs af fagområder og organisatoriske niveauer.

Hun er specialiseret i virtuel ledelse i hybride enheder, hvor hun arbejder med essentielle fokus- og indsatsområder i denne ledelsesform og giver konkrete værktøjer til at styrke ledelse under disse arbejdsformer.

Bogens udvælgelse som månedens bog i DANSK HR-magasinet Ledelse i Udvikling vidner om dens relevans og betydning for HR-faget i dag. Det er en anerkendelse af Lindekildes dygtighed som forfatter og hendes evne til at formidle komplekse emner på en tilgængelig og engagerende måde.

Vi opfordrer alle HR-professionelle, ledere og andre med interesse for moderne arbejdsformer til at læse “Hybride arbejdsformer”. Denne bog vil uden tvivl være en uvurderlig ressource for alle, der ønsker at navigere i det skiftende landskab af arbejdspraksis og skabe en fleksibel og succesrig arbejdskultur.

Tillykke til Rikke Lindekilde for denne velfortjente anerkendelse, og vi ser frem til at se, hvilke nye indsigter og inspiration hun bringer til fremtiden.

Præsenterer centrale udfordringer og giver konkrete bud på, hvordan man bedst leder hybride og distribuerede arbejdsstyrker.

Den tid er forbi, hvor et arbejde er entydigt knyttet til et bestemt tidspunkt og sted. Processen med at finde frem til fremtidens fleksible og hybride arbejdsformer er kun lige begyndt.

Det er spændende og udfordrende tider for organisationer. Helt grundlæggende spørgsmål om, hvordan vi designer vores hverdag og arbejdsliv, bliver stillet af både ledere og medarbejdere. Det gælder væsentlige temaer som den enkeltes frihed, autonomi, produktivitet, fleksibilitet, fællesskaber, trivsel, sundhed og forståelsen af ‘et arbejde’.

HYBRIDE ARBEJDSFORMER præsenterer centrale udfordringer og giver konkrete bud på, hvordan man bedst leder hybride og distribuerede arbejdsstyrker. Bag bogen står et stærkt forfatterhold af forskere, psykologer, konsulenter, ledere og medarbejdere, som med skarp faglig indsigt peger på relevante ledelsesmæssige fokusområder for fremtidige arbejdsformer.

HYBRIDE ARBEJDSFORMER er en bog til ledere, organisationer og medarbejdere, som ønsker inspiration og hjælp til at lykkes med de fleksible og hybride arbejdsformer, hvor medarbejderne ikke nødvendigvis sidder sammen fysisk.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et kulturudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Rikke Lindekilde

Partner
Cand.psych. aut. & Ph.d

Andre nyheder

Nytårsnyheder 2024

LEAD har nu udvidet vores virkeområde og etableret datterselskabet LEAD IMPACT. Dette nye konsulenthus er specialiseret i udvikling af den offentlige sektor og har en ...
Se mere

Bogudgivelse af Christian Nyvang Qvick: Er der nogle hjemme i strategihuset?

LEAD præsenterer Christian Nyvang Qvicks seneste bog: “Er der nogen hjemme i strategihuset? Sæt retning med vision, mission, værdier og strategier”, udgivet den 9. maj ...
Se mere

Opstart af LEAD Society: Åbent udbudte uddannelser, kurser, netværk og konferencer

I august 2022 introducerede LEAD et nyt ben til forretningen inden for ledelse, vores nyoprettede datterselskab, LEAD Society. LEAD Society tilbyder åbent udbudte uddannelser, kurser, ...
Se mere

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.