Nytårsnyheder 2024

Godt nytår

Vi håber, at du er kommet godt i gang med 2024, og at det nye år byder på spændende opgaver, udfordrende projekter og faglig såvel som personlig udvikling.

2023 var et begivenhedsrigt år i LEAD. Måske det mest begivenhedsrige, vi har oplevet i løbet af vores første årti som virksomhed. Vi fejrede 10-års jubilæum, forfremmede nye partnere, ansatte områdedirektører, udviklede egen grundfortælling med vision og værdier frem mod 2030, løste massevis af interessante projekter med inspirerende kunder og meget andet.

Vi går ind i 2024 med fokus på:

Fem specialer

Fremover organiserer vi LEAD efter fem specialeområder, hvor vores dybdefaglighed for alvor kommer til udtryk. De er:

  • Ledelsesudvikling
  • Organisationsudvikling
  • Trivsel, kultur og samfund
  • Ledelse af digitalisering
  • Strategi, analyse og styring


Du kan både få specialisthjælp af os inden for hvert område, og vi kan løse projekter, som går på tværs af specialeområderne ved at sammensætte stærke konsulentgrupper, der kombinerer det bedste fra forskellige fagligheder som ledelse, erhvervspsykolog, antropologi, statskundskab, økonomi og sociologi.

Du kan læse mere under vores ydelser.

LEAD Publishing – vores eget forlag

1. januar 2024 stiftede vi LEAD Publishing. Det er et fagforlag, hvor vi udgiver bøger, der bidrager til at sætte eller påvirke samfundsvigtige dagsordener inden for ledelse og organisation. Målet er, at vi kan hjælpe med at løfte mennesker og organisationer til næste niveau, så de kan gøre en forskel for andre og for det samfund, vi alle er en del af.

2024 byder på adskillige fagbøger fra LEAD Publishing. Den første udgivelse bliver ”Ledelse i den digitale jungle. En håndbog i digitalisering for offentlige ledere”. Bogen er skrevet af Per Eeg, der er områdedirektør og partner i LEAD, og den ligger klar i midten af januar. Du kan downloade en pdf-version af bogen gratis eller bestille den trykte version. 

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få nyheder om de seneste udgivelser.

LEAD Impact

For lidt over et år siden blev LEAD Impact en del af LEAD som et datterselskab med fokus på analyse og styring. Efter grundige overvejelser,og et år med glimrende resultater træder LEAD Impact ud af LEAD og bliver i stedet en selvstændig konsulentvirksomhed med navnet Bridge Consulting. 

Alle opgaver, der er indgået i et samarbejde med LEAD og LEAD Impact, fortsætter fuldstændig uforandret, og i LEAD kommer vi også fremover til at have analyse og styring som et af vores specialeområder. Du skulle derfor ikke komme til at mærke nogen forskel i arbejdet med os – hverken nu eller på sigt.

Fortsætter fremgangen i 2024

Vores mål og ambition for 2024 er, at vi fortsætter samme fremgang, som har kendetegnet os de senere år. Det vil sige, at vi kommer til at ansætte flere konsulenter og partnere, der imødekommer vores kunders behov og hjælper med at tage hånd om den kompleksitet, som vores kunder oplever. 

Derfor er det også vigtigt, at vores nye konsulenter og partnere har forskellige baggrunde, både uddannelses- og erfaringsmæssigt, så vi bliver ved med at kunne kombinere fagligt og menneskeligt stærke grupper af specialister, der tilsammen har den helt rigtige sammensætning til at kunne gå ind i samarbejdet.

Har du lyst til at vide mere om LEAD i 2024, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Andre nyheder

Bogudgivelse af Christian Nyvang Qvick: Er der nogle hjemme i strategihuset?

LEAD præsenterer Christian Nyvang Qvicks seneste bog: “Er der nogen hjemme i strategihuset? Sæt retning med vision, mission, værdier og strategier”, udgivet den 9. maj ...
Se mere

Opstart af LEAD Society: Åbent udbudte uddannelser, kurser, netværk og konferencer

I august 2022 introducerede LEAD et nyt ben til forretningen inden for ledelse, vores nyoprettede datterselskab, LEAD Society. LEAD Society tilbyder åbent udbudte uddannelser, kurser, ...
Se mere

Christian Nyvang Qvick: Udnævnt til Partner i LEAD – Enter Next Level

Vi er stolte af at annoncere, at Christian Nyvang Qvick er blevet udnævnt til Partner i LEAD. Med mange års erfaring og ekspertise inden for ...
Se mere

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.