Bogudgivelse af Christian Nyvang Qvick: Er der nogle hjemme i strategihuset?

LEAD præsenterer Christian Nyvang Qvicks seneste bog: “Er der nogen hjemme i strategihuset? Sæt retning med vision, mission, værdier og strategier”, udgivet den 9. maj 2023.

Der har længe manglet en dansk bog, der giver konkrete svar på, hvordan man omsætter mission, vision, værdier og strategier til effektive redskaber, der kan guide organisationen i praksis. Men nu er ventetiden forbi.

I sin seneste udgivelse introducerer ledelsesrådgiver og Partner af LEAD, Christian Nyvang Qvick “Er der nogle hjemme i strategihuset?” – en simpel og systematisk metode til at arbejde helhedsorienteret med mission, vision, værdier og strategier.

Bogen giver indsigter i, hvordan ledere kan formulere og kommunikere mission og vision, så de giver mening og sætter retning for organisationen og dens medarbejdere. Ligeledes beskrives, hvordan man udvikler og forankrer værdigrundlaget for at fremme ønsket adfærd. Endvidere præsenteres værktøjer, der hjælper med at omsætte strategier fra papir til praksis.

“Er der nogen hjemme i strategihuset?” er baseret på solid forskning, men er skrevet i et personligt og lettilgængeligt sprog. Bogen er fyldt med virkelighedsnære cases og praktiske værktøjer, som læserne kan anvende direkte i deres arbejde.

Bogen henvender sig især til offentlige ledere, ledere i halvoffentlige organisationer samt undervisere og studerende på diplom- og masteruddannelser. Dog vil ledere i private organisationer samt HR-, udviklings-, ledelses- og organisationskonsulenter også drage stor nytte af bogen.

LEAD er stolte af at præsentere “Er der nogen hjemme i strategihuset?”, der bidrager til en stærkere forståelse og praktisk anvendelse af mission, vision, værdier og strategier i organisationer.

Sæt retning med vision, mission, værdier og strategier

– Christian Nyvang Qvick

Hvordan bliver de fire kernebegreber mission, vision, værdier og strategier til reelle og synligt koblede navigationsredskaber for din organisation – snarere end blot luftig ledelseslingo på kaffekopper og hjemmesider? 

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et kulturudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Christian Nyvang Qvick

Partner
Cand.scient.pol

E-mail: cnq@lead.eu

Andre nyheder

Nytårsnyheder 2024

LEAD har nu udvidet vores virkeområde og etableret datterselskabet LEAD IMPACT. Dette nye konsulenthus er specialiseret i udvikling af den offentlige sektor og har en ...
Se mere

Opstart af LEAD Society: Åbent udbudte uddannelser, kurser, netværk og konferencer

I august 2022 introducerede LEAD et nyt ben til forretningen inden for ledelse, vores nyoprettede datterselskab, LEAD Society. LEAD Society tilbyder åbent udbudte uddannelser, kurser, ...
Se mere

Christian Nyvang Qvick: Udnævnt til Partner i LEAD – Enter Next Level

Vi er stolte af at annoncere, at Christian Nyvang Qvick er blevet udnævnt til Partner i LEAD. Med mange års erfaring og ekspertise inden for ...
Se mere

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.