Niels Abildgaard Jørgensen

Ledelseskonsulent
Cand.psych.

E-mail: naj@lead.eu

Medarbejder i LEAD, Niels Abildgaard Jørgensen, Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Niels Abildgaard Jørgensen

Som erhvervspsykolog brænder Niels for at udvikle et sundt psykisk arbejdsmiljø, hvor en høj grad af trivsel og motivation bidrager til bedre resultater for organisationen. Niels er særligt optaget af, hvordan man sikrer lederes og medarbejderes trivsel under forandringsprocesser, og hvordan man kan styrke kulturen og den psykologiske tryghed på arbejdspladsen. Det er kendetegnende for Niels, at han altid tager udgangspunkt i et teoretiske afsæt, som kobles og skræddersyes til den enkelte leders konkrete praksis og kontekst. 

Som erhvervspsykolog er Niels dygtig til at skabe tillidsfulde relationer, og hans væremåde er nærværende, anerkendende og lyttende.

Niels varetager også individuelle udviklingsforløb, hvor han gennem coaching, sparring og rådgivning hjælper ledere med at udvikle deres ledelsespraksis og lykkes i sin rolle. Niels coacher på alle ledelsesniveauer og har blandt andet haft flere departementschefer i coaching, da han arbejdede som HR Udviklingspartner i Grønlands Selvstyre. 

Niels er også dybt optaget af at udvikle effektive ledergrupper, der skaber værdi for den enkelte leder, hele ledergruppen og ikke mindst den samlede organisation. Niels har erfaring med udvikling af ledergrupper på topledelsesniveau fra sin ansættelse som HR Udviklingspartner i Grønlands Selvstyre. Her har Niels blandt andet designet og faciliteret flere ledelsesseminarer for både departementschefgruppen og den samlede ledelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

Som ledelseskonsulent løser Niels opgaver inden for:

• Udvikling af det psykiske arbejdsmiljø
• Forandringsprocesser
• Individuelle ledercoachingforløb
• Kulturforandringer
• Konflikthåndtering
• Trivselsudvikling
• Stressforebyggelse- og håndtering
• Udvikling af effektive ledergrupper
 
Niels er uddannet cand.psych fra Aarhus Universitet, hvor han bl.a. har specialiseret sig i forebyggelse og håndtering af arbejdsrelateret stress. Niels har været leder for projektkonsulenterne i LEAD og har desuden taget flere kurser og certificeringer, herunder blandt andet Lederens Versilitetsindeks (LVI), Udvikling af Effektive Ledergrupper, Professionel Forandringsledelse- og Proceskonsultation og Thomas International DISC-test og GIA-test. 

Bliv kontaktet af Niels

Udfyld formularen, så kontakter Niels dig hurtigst muligt.

Erhvervserfaring

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2022-)

HR Udviklingspartner i Formandens Departement, Grønlands Selvstyre (2022-2023)

Teamleder for projektkonsulenterne i LEAD – enter next level (2021)

Projektkonsulent i LEAD – enter next level (2020-2021)

Underviser på Rønde højskole (2019)

Socialarbejder på Haslekollegiet – et psykosocialt botilbud (2016 – 2020)

Specialer

Psykisk arbejdsmiljø
Udvikling af effektive ledergrupper
Psykologisk Tryghed
Kulturforandringer
Forandringsledelse
Stress – forebyggelse og håndtering
Motivation og trivsel
Læring og feedback
 

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast
magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.