Kirstine Møller Nielsen

Projektkonsulent
Stud.psych.

E-mail: Kirm@lead.eu

Kirstine Møller Nielsen

Kirstine er ansat hos LEAD som projektkonsulent og er tilknyttet kontoret i Aarhus. Her varetager hun opgaver der understøtter konsulenternes daglige arbejde. Det involverer blandt andet diverse administrative og back-office opgaver. 

Til dagligt studerer Kirstine psykologi på Aarhus Universitet, hvor hun tilegner sig dybdegående teoretisk viden om menneskelig adfærd og psykologi blandt andet indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Kirstine har stor interesse for forandringsledelse, gruppedynamikker og organisatorisk kultur. I sit arbejde viderebygger Kirstine denne viden og interesse med praktisk erfaring og kompetencer sammen med LEADs konsulenter såvel som kunder.

Bliv kontaktet af Kirstine

Udfyld formularen, så kontakter Kirstine dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast
magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.