Ida Marie Thulstrup Pedersen

Projektkonsulent
Stud.psych.

E-mail: imp@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Ida Marie Thulstrup Pedersen

Ida Marie Thulstrup Pedersen

Ida Marie er ansat i LEAD som projektkonsulent og PA for faglig direktør Claus Elmholdt. I forbindelse hermed varetager Ida Marie opgaver af varierende karakter, både faglige såvel som administrative. Ida Marie har kompetencer indenfor koordinering og systematisering samt research, analyse og formidling til enhver målgruppe. I vil primært møde Ida Marie på kontoret i Aarhus og til kurser.

Til dagligt studerer Ida Marie Psykologi på Aarhus Universitet. Herigennem har hun tilegnet sig specialiseret viden om og bred faglig interesse for arbejds- og organisationspsykologi, som hun viderebygger i LEAD med kollegaer, konsulenter og kunder. 

Bliv kontaktet af Ida Marie

Udfyld formularen, så kontakter Ida Marie dig hurtigst muligt.

Erhvervserfaring

Projektkonsulent i LEAD – enter next level (2021 – )

Psykologisk koordinater ved Dansk Erhvervspsykologi (2019 – )

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast
magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.