Ida Ilkjær

Projektkonsulent
Bach.psych

E-mail: ii@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Ida Ilkjær

Ida Ilkjær

Det der interesserer Ida mest er ledelsesstile, motivation, trivsel og mindset. Hun er drevet af nysgerrighed og ønsker at optimere arbejdsmiljøer. Til daglig læser Ida psykologi på Aarhus Universitet, hvor arbejds- og organisationspsykologi udgør hendes primære interesseområder.

Ida har tidligere erfaring inden for restaurations- og detailbranchen, og hun har i flere år haft studiejob i afdelingen for udredning af småbørn med autisme og ADHD på Skejby Sygehus. Ida har også været frivillig i Ungdommens Røde Kors’ ledelse, hvor hun deltog i drøftelser om aktivitetsmuligheder for indlagte børn på landets hospitaler. 

Ida er ansat som projektkonsulent i LEAD og tilknyttet organisationsudviklingsområdet. Idas primære opgave er at understøtte konsulenterne i deres daglige virke. Det indbefatter alt fra administration til koordination til projektledelse. Derudover samarbejder Ida tæt med partner Rasmus Engelbrecht og indgår i hans daglige opgaveløsning.

Som tidligere elitehåndboldspiller går Ida altid efter at vinde. Hun ved godt, at det kræver teamwork, god kommunikation og masser af disciplin i træningslokalet.

Bliv kontaktet af Ida

Udfyld formularen, så kontakter Ida dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler