Emma Holmgaard

Projektkonsulent
Stud.cand.psych

E-mail: eho@lead.eu

Emma Holmgaard

Emma Holmgaard er ansat i LEAD som projektkonsulent, hvor hun er tilkoblet Aarhus kontoret. Som projektkonsulent er Emmas primære rolle at understøtte partner Rasmus Thy Grøn i hans arbejde samt udformning af hans erhvervs-ph.d. ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet. Emma tilegner sig således specialiseret viden og erfaring inden for organisations- og ledelsesudvikling samt omkring growth mindset, psykologisk sikkerhed og organisatorisk læring.

Til dagligt studerer Emma psykologi på Aarhus Universitet. Her tilegner hun sig en bred teoretisk viden inden for arbejds- og organisationspsykologi, som hun får muligheden for at udforske yderligere og omdanne til praksis i samarbejde med konsulenter og kunder i LEAD.

Dertil har Emma tidligere beskæftiget sig med arbejdsmarkedsrettede psykologiske undersøgelser, hvorfor hun har en praksisnær viden om og interesse inden for personlighedens indflydelse på arbejdsmarkedet, herunder påvirkningen af individets trivsel og indgåelse i forskellige gruppekonstellationer.

Bliv kontaktet af Emma

Udfyld formularen, så kontakter Emma dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler