Christian Nyvang Qvick: Udnævnt til Partner i LEAD – Enter Next Level

Vi er stolte af at annoncere, at Christian Nyvang Qvick er blevet udnævnt til Partner i LEAD.

Med mange års erfaring og ekspertise inden for arbejdet med missioner, visioner, værdier og strategier i offentlige organisationer, er Christian en af landets førende konsulenter på området.

Christian har opnået anerkendelse som en betroet rådgiver, der hjælper organisationer med at igangsætte strategiske organisationsudviklingsforløb. Han er kendt for at bidrage til udviklingen af mission, vision, værdier og strategier, der skaber retningslinjer for organisatorisk succes.

En af Christians styrker ligger i hans evne som underviser. Han har omfattende erfaring med at undervise i en række ledelsesområder, herunder visionsledelse, værdibaseret ledelse, strategisk ledelse, formålsdrevet ledelse, forandringsledelse, distribueret ledelse, medarbejdermotivation og styringsparadigmer i den offentlige sektor.

Christian formår at skabe en nærværende formidling, hvor han taler direkte ind i den kontekst, han befinder sig i. Hans evne til at kommunikere klart og engagere sit publikum gør ham til en eftertragtet underviser og facilitator.

Med Christians udnævnelse som Partner i LEAD, er vi overbeviste om, at vi vil fortsætte med at levere højkvalitetsrådgivning og undervisning til vores kunder. Hans ekspertise og indsigt vil bidrage til at styrke vores position som en førende aktør inden for strategisk ledelse og organisationsudvikling.

Vi byder Christian Nyvang Qvick velkommen som Partner i LEAD og ser frem til det kommende samarbejde, hvor vi sammen vil fortsætte med at hjælpe organisationer med at opnå deres mål og realisere deres visioner.

Partner I LEAD – Enter Next Level

Sideløbende med sin ansættelse som partner i LEAD er Christian forfatter til flere anmelderroste ledelsesbøger. Det gælder Er der nogen hjemme i strategihuset? (2023), Visionsledelse (2021) samt Distribueret ledelse i den offentlige sektor (2020). Derudover er han fast klummeskribent hos Mandag Morgen, hvor han jævnligt skriver om nye perspektiver på ledelse.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et kulturudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Christian Nyvang Qvick

Partner
Cand.scient.pol

E-mail: cnq@lead.eu

Andre nyheder

Nytårsnyheder 2024

LEAD har nu udvidet vores virkeområde og etableret datterselskabet LEAD IMPACT. Dette nye konsulenthus er specialiseret i udvikling af den offentlige sektor og har en ...
Se mere

Bogudgivelse af Christian Nyvang Qvick: Er der nogle hjemme i strategihuset?

LEAD præsenterer Christian Nyvang Qvicks seneste bog: “Er der nogen hjemme i strategihuset? Sæt retning med vision, mission, værdier og strategier”, udgivet den 9. maj ...
Se mere

Opstart af LEAD Society: Åbent udbudte uddannelser, kurser, netværk og konferencer

I august 2022 introducerede LEAD et nyt ben til forretningen inden for ledelse, vores nyoprettede datterselskab, LEAD Society. LEAD Society tilbyder åbent udbudte uddannelser, kurser, ...
Se mere

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler