Lukas Hjuler

Konsulent – Kurser, Uddannelse & Netværk

E-mail: Lukas.h@lead.eu

Lukas Hjuler

Lukas sidder med ansvaret for at rådgive vores kunder i at vælge det rette kompetenceudviklingsforløb. Han hjælper til dagligt ledere og specialister med at tilrettelægge deres kommende 6-36 måneders udviklingsforløb. 

Han kan både tilbyde sparring i forbindelse med individrettede udviklingsforløb, og hjælper vores kunder med at finde præcis det forløb der passer til deres behov og ønsker.

Derudover hjælper han også ledere med at planlægge de rette aktiviteter til eksempelvis deres ledergruppe, eller et internt- eller eksternt uddannelsesforløb for mindre grupper.

Lukas har gennem sin erfaring indenfor kompetenceudvikling haft dialoger med flere tusind ledere gennem de sidste 4 år, og har derfor et meget bredt kendskab til specielt offentlige lederes behov og udfordringer. 

Bliv kontaktet af Lukas

Udfyld formularen, så kontakter Lukas dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast
magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.